2777
2789
عنوان

شاید باورتون نشه ولی منم الان سوار اسنپم و کراش زدم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 8472 بازدید | 331 پست
بعد هم میندازن تقصیر محیط و مرگ و کوفت و زهرمار . انگار یه عده فقط از ترس ترشیدگی شوهر کردن

انگار لولو الان میدزده شوهرشونو 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

کسی کاری به مجرد بی کرم نداره منظورشون همون مجرد کرم دار هست ادم های ک از باطن طرف اطلاعی ندارن مجبو ...

همچین حرف میزنن انگار مردم چشم گذاشتن هر موقع شوهر اینا نبود ازشون بگیره... ن بابا ارزونی خودتون 

متاسفم واسه زنی ک انقد شوهرشو سست عنصر میدونه حتما از شوهرش ی چیزی دیده انقد بی اعتماد دیگ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیی باشعورید خوشم اومد ایول بهتونما یه چیزیم بگیم میگن مجردی عقل نداری...نمیدونن حقیقته

مرسی عزیزم

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
@ihmk2 وای وای مشتری دراومددگفتم ببخشید احیانا شما چندروز پیش کراپ صورتی سفید نخریدید؟ گفت بله چطور ...

جر سگیییی

دختر وارد عمل شوووو

بگو واقعا سلیقه خوبی دارین دم خواهرتون با این داداشش گرم

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

بچه ها اینقدر حرص نخورید. من جای مادر بزرگتون بعد بیست سال تجربه زندگی مشترک اینو بهتون میگم. کش توم ...

دوست گرام بالاتر هم گفتم 

یه عده اینجا فقط از ترس ترشیدگی شوهر کردند بهشون هم چیزی میگی نفرینت میکنن 

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
مگه من گفتم موافق عشوه اومدنم ؟اتفاقاً گفتم امان از اون کاربری که نسخه عشوه اومدن میپیچه اما درباره ...

اره همون بهتر ک ادم ازدواج نکنه با همچین مردی 

اما معمولا نیست همچین ارامشی متاسفانه 

نود درصد خانما نگرانن و اعتمادی نیست 

چون واقعیت دقیقا همون چیزیه ک همه میدونیم و کتمان میکنیم 

خانومای گل خودتون رو پاره نکنید طرف پارتنر نداره 🌚

دوست گرام بالاتر هم گفتم یه عده اینجا فقط از ترس ترشیدگی شوهر کردند بهشون هم چیزی میگی نفرینت میکنن

زبونتون تنده ، 

از خدا بخواه ک زندگیت مث همینا نباشه 

بترس از کارما 

جر سگییییدختر وارد عمل شووووبگو واقعا سلیقه خوبی دارین دم خواهرتون با این داداشش گرم

گفتم گفتم گفتم

گفتم داداش ما که از این عرضه ها نداره، زیدم که نداریم 😂

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

زبونتون تنده ، از خدا بخواه ک زندگیت مث همینا نباشه بترس از کارما

اگر یه روزی شوهر خیانت کار گیرم اومد میسپارمش به امان خدا 

قرار نیست دیگه برام عزیز و با اهمیت باشه 

خانواده هامون رو که خودمون انتخاب نمی‌کنیم لااقل انتخاب شوهر هم دست خودمون نیست ؟

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
گفتم گفتم گفتمگفتم داداش ما که از این عرضه ها نداره، زیدم که نداریم 😂

😂😂😂😂

وای اون چی گفت 

اشغال لعنتی خیلی خوبه عشوه بیشتر بیا بگو مثلا اگه دوست داشتین بازم بیایید درخدمتتون هستم شما مشتری و رانندگی خوبی هستین اقااااا 

اقا رو با عشوه بگو

همچین حرف میزنن انگار مردم چشم گذاشتن هر موقع شوهر اینا نبود ازشون بگیره... ن بابا ارزونی خودتون متا ...

انسانها غرایض و سطح عقلی متفاوتی دارن هیچ انسانی یوسف پیامبر نیست که اگر بودن داستان یوسف پیامبر جنبه شوخی پیدا میکرد ! باید تا حدامکان جلوی لغزش گرفته 

ما توقع داریم از هردوجنس در وضعیت استاندارد خودشونو کنترل کنن اما وقتی شرایط از حالت استاندارد خارج میشه به خاطر همون تفاوت غریضه و سطح عقلی ، لغزش انسان فراهم میشه 

پس حداقل ما جزو اون انسانهایی ک با شوخی و مزاح شرایط رو به حالت تفریط میبرن نباشیم