2777
2789
عنوان

امروز امتحان دی زمین شناسی گرفتم حالا موندم چجوری تصحیح کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 60 پست

یکی از آشناهای ما دبیری قبول شد

رشته اش کامپیوتر بود

هنرستان تدریس میکنه 

اما به جای دروس کامپیوتر،  بهش گفتن خیاطی تدریس کنه

اونم میگفت من که خیاطی بلد نیستم از نت کلیپ میبینم و... 🤦‍♀️🤦‍♀️

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از آشناهای ما دبیری قبول شدرشته اش کامپیوتر بودهنرستان تدریس میکنه اما به جای دروس کامپیوتر، به ...

دقیقا الان منم همین اتفاق برام افتاده

چند روزه کار و زندگی و مشکلاتم رو گذاشتم کنار دارم فیلم زمین نگاه می کنم از تلگرام

مشکل اینه که کتاب زمین اصلا قابل درک نیست جمله بندی های اشتباه مبحث بندی اشتباه من

بالاخره جمله بندی اشتباه هم قابل تشخیصه که حرفش چیه و چی داره میگه ...دوستان راست میگن...صد صفحه ی مختلف که نیست میتونی بشینی با کتاب باز اول خودت به سوالها جواب بدی ...بعد به عنوان کلید ازش استفاده کنی...

ایشالا موفق باشی ...ولی سال بعد اصلا چنین چیزی رو قبول نکن حتی اگه تهدید شدی!

رشته خودتون چیه؟ یعنی بایستی چه درسی رو تدریس کنید؟

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

زمین درس تخصصی شون هست اگه روخوانی کنم که ظلم می کنم بهشون

میفهمم چی میگی عزیزم

ولی ما حتی برای شیمی و فیزیک هم در حق مون ظلم میشد زمین ک همش متنه بدون معلم هم میتونن حفظش کنن و بخونن

شما از کتاب های کمک درسی استفاده کن اونا درسنامه ی مرتبی دارن راحت تر میتونید تدریس کنید

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
میفهمم چی میگی عزیزمولی ما حتی برای شیمی و فیزیک هم در حق مون ظلم میشد زمین ک همش متنه بدون معلم هم ...

می دونی متن کتاب خیلی بد هست خیلی خودم خوندم 

دیدم واقعا نمیشه کامل و جامع به بچه توضیح داد فعلا فیلم می بینم یه مقدار راه افتادم