2777
2789
عنوان

من ک فکرنمیکنم چرا خوابشومیبینم

91 بازدید | 12 پست

من چندوقت پیش برای اولین بار بداز ۱۴سال بامادرشوهرم بحثم شد

خیلیم سبک شدم وراضیم

فکرم نمیکنم بهشون ولی بعضی وقتا خوابشونو میبینم

مثلا دیشب خواب دیدم دورهم جم هستن وب من بی محلی میکنن

یعنی از من حرف میزنن ک خواب میبینم؟؟

اخه یجورایی حس ششمم کارمیکنه وکسی حرفی بزنه خوابشومیبینم

یااتفاقی بخواد بیوفته

نه خوب چون بحثتون شده خواب میبینی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید 

اما نظرمه،شایدم غلطه،

درسته می‌فرمایید راضیم و راحت شدم و بهش فکر نمیکنم

،اما این حرف در حد حرفه،ولی ذهنت و قلبت بشدت درگیره،و از عواقبش می‌ترسی و همش نگران پیامدهاش هستی،

واسه همین خوابشو میبینی

دوسدارم از مغزمم بندازم بیرون وقتی خوابشونو میبینم بهم میریزم

منم خواب آدم هایی که باهام خوب نبودن هی می بینم

اذیت کننده ست

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
ببخشید اما نظرمه،شایدم غلطه،درسته می‌فرمایید راضیم و راحت شدم و بهش فکر نمیکنم،اما این حرف در حد حرف ...

چ درست گفتی آفرین

این یکی از اخلاقای بدمنه 

۱۴سال چیدم تو دلم وهیچی نگفتم فقط بخاطر عواقب

از بی محلی بدم میاد 

ولی همین ک بحثم نمیکردم آخرا بی محلم میکردن

چ درست گفتی آفریناین یکی از اخلاقای بدمنه ۱۴سال چیدم تو دلم وهیچی نگفتم فقط بخاطر عواقباز بی محلی بد ...

چه عجب یه حرفم درست درامد،☺️☺️🌹🌹

همش نگران بودم الان جواب بدید:خیلی حرفت غلطه و...🤪☺️

چ درست گفتی آفریناین یکی از اخلاقای بدمنه ۱۴سال چیدم تو دلم وهیچی نگفتم فقط بخاطر عواقباز بی محلی بد ...

حق داری نگران باشی،

اما اینکه بعد۱۴سال بدون پشتوانه و مشاور،تصمیم به تغییر مسیر بدی،نهشون دهندهء اراده و قدرته،

آفرین

حق داری نگران باشی،اما اینکه بعد۱۴سال بدون پشتوانه و مشاور،تصمیم به تغییر مسیر بدی،نهشون دهندهء اراد ...

منو خیلی نادیده گرفتن به خانوادم بی محلی کردن درصورتی ک واسه دوتا جاریم سنگ تموم میکرد

۱۰سال بچه دارنشدم الان دوتا دختر گل دارم ولی بازم فرق میزاره بین نوه ها پسراش عروساش

منم دیگه ترکیدم

چن سال چیزی نگفتم گفتم آتو دستشون ندم نگن حسوده....

ولی دیگه طاقت نیاوردم بخاطر بچه هام