2777
2789
عنوان

دیشب ی بیماری مراجعه کرده بود

765 بازدید | 53 پست

خانم معده درد شدید داشتن بعد انقدر همسرشون با عشق باهاشون رفتار میکرد ک خوبی میشی نرگس جانم عزیزدلم خانومم من.

من واقعا چشام پر اشک شد باهاش این شکلی حرف میزد من بشخصه هیچ وقت نشنیدم همسرم با این لحن باهام حرف بزنه.خوشبحالتون اگه کسی و دارید ک روحتونو نوازش میکنه.من ک تا بود بداخلاق و طلبکاری و بی توجهی بود.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براتون هم چین عشقی رو ارزو میکنم.  بله همسر منم همینطوریه😍

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
خداروشکر ی زن حتی اگه توی این دنیای بی صاحب خوشبخته خداروشکر

انشالله همسرتون هرچی زودتر متوجه جواهرش بشه و عشقی که لیاقتتونه بهتون بده💕

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

الهی قسمت همه ✨

برا منم فک کنم اینجوری باشه 🕊

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕