2777
2789

مریضی ۱۷روز بود کسی از خانوادش نیومدن حتی من از شوهرم خواستم منو ببره پیش باباش اینا یا مادرش بیاد پیشم ولی نیومدن فقط الکی هر روز تعارف میکرد ،میگفتم بیان بعد خبری نمیشد

۲روز مامانم اومد مواظبتم بعد خانوادش اومدن گفتن سختتونه نیاین ما خودمون هستیم

و گفتن اینجوری مزاحمت ایجاد میشه

تازه طلب هم داشتن

به شوهرم گفتم اینکارا یعنی چی من که گفتم مامانت بیاد نیومد ،گفت کسی نمدونس وگرنه میومدن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه توقعاتی!  اونم از خانواده ی شوهر 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بیماریت چی بود

مادرشوهرم عفونت خیلی بد و سرماخوردگی شدید از بیمارستان گرفت

هیچکی نمیرفت خونش 

شوهرم منو مجبور کرد و برد 

منم سیستم ایمنیم ضعیف و دیابت دارم سریع گرفتم 

نمتونستم حتی پاشم

بعد شوهرم رفته بود خانوادشو گفته بود مادرش ۳روزه اومده

مادرشوهرم عفونت خیلی بد و سرماخوردگی شدید از بیمارستان گرفتهیچکی نمیرفت خونش شوهرم منو مجبور کرد و ب ...

آخه کی عیادت بیماری که بیماری واگیر دار داره میره؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

مادرشوهرم عفونت خیلی بد و سرماخوردگی شدید از بیمارستان گرفتهیچکی نمیرفت خونش شوهرم منو مجبور کرد و ب ...

دختر داره؟ خودت نباید میرفتی هرچقدرم اجبار می‌کرد شرایطت رو که میدونی 

بالاخره اومدن یا نه

آخه کی عیادت بیماری که بیماری واگیر دار داره میره؟

منم گفتم نمیام و با اینکه میدونست ازمایشام بد اومده و سیستمم ضعیف تر شده 

من مشکلم اینه چرا اومدن و داد میزدن و طلب داشتن از مامانم

خانواده همسر ۲ساعت راهخانواده خودم ۱۶ساعت

چقدددددررررر دور

چه بهت گذشته دختر 

ان شاء الله همیشه سلامت باشید 

یه همسرت یادآوری کن 

هم بابت اجبارش

هم مریضی ت 

هم قال گذاشتنت

دختر داره؟ خودت نباید میرفتی هرچقدرم اجبار می‌کرد شرایطت رو که میدونی بالاخره اومدن یا نه

اره داره 

به خواهرشوهرم گفتم 

اخه حال مادرشون خیلی بد بود عفونت بیمارستانی بدی گرفته بود منم گفتم کمک مامان بکنید 

گفت اینقدر دارم واسه زندگیم اینارو چرا ب من میگی