2777
2789
عنوان

مریض شدم و خانواده شوهرم نیومدن دیدنم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم گفتم نمیام و با اینکه میدونست ازمایشام بد اومده و سیستمم ضعیف تر شده من مشکلم اینه چرا اومدن و د ...

ب فکر مادرت بودن ی وقت نگیره 

داداشت و بابات نرن سراغشون ک چرا زن ما را مریض کردی 

من توقع ندارمفقط گفتم که نگن چرا نگفتی که اخرش هم گفتن نگفتی مشکل اینه مامان من اون همه راه اومده کم ...

آدم تو دوران سختی و بیماری  از نزدیکان مثل خانواده خودش وهمسر انتظار داره کمک کنن، چطور خانواده شوهر از عروس انتظار داره ولی بلعکس نه،،،انشااله که شما زودتر سلامتیتو بدست بیاری این روزهارو باید یادآور شوهرت باشی هرکس هرجور رفتار می‌کنه همون‌طور رفتار کن باهاشون.

آدم تو دوران سختی و بیماری از نزدیکان مثل خانواده خودش وهمسر انتظار داره کمک کنن، چطور خانواده شوهر ...

من تو یک ساختمان باهاشون زندگی کردم

خدا میدونه حتی تو عمل جراحیم یا هر بیماری دیگری

حتی حالمو نمیپرسید مادرشوهرم

بعدکه سرپا میشدم توقع همه کار داشتن😐

خیلی واضح یبار گفت 

این عروسمو میبینید الان ۱۰ روزه پاشو عمل کرده یه لیوانم دستش ندادم😐😐

جلو تمام اونایی که اومده بودن عیادتم واونا از مادرشوهرم خواستن که بیاد که مثلا بزرگتره وببیننش و...

اونم این حرفو زد 😐

خداروشکر سالهاست دورم ازشون

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
حالا که مثل غریبه رفتار میکنن شما هم مثل اونا رفتار کن،،

از غریبه هم غریبه ترم نسبت بهشون

اصلا برام اهمیتی ندارن

سختترین شرایطشون ویا حتی مهمترین مراسمشون

واقعا نمیرم

مگر در حد دودقیقه عین غریبه ها

مثلا ما حدود ۲۰ دقیقه فاصلمون هست ومن ۶ ماه هست که نرفتم منزلشون

اونا هم که قصد آمدن دارن جوری رفتار کردم که متوجه شدن مزاحم هستن ومایل به دیدارشون نیستم

آدم کینه ای نیستم اصلا

واقعا مایل نیستم حتی یک لیوان چای براشون بریزم

۱۵ ساله که متاهلم 

از غریبه هم غریبه ترم نسبت بهشوناصلا برام اهمیتی ندارنسختترین شرایطشون ویا حتی مهمترین مراسمشونواقعا ...

میدونم چی میگی،اینا که اینطورن هرچی دورباشن بهتره،سعی کن با فامیل یا دوستی که خیلی میشناسی رفت و آمد داشته باشی فکر کن اونا یک شهر دیگه هستن که خیلی کم میبینیشون

از غریبه هم غریبه ترم نسبت بهشوناصلا برام اهمیتی ندارنسختترین شرایطشون ویا حتی مهمترین مراسمشونواقعا ...

تقریبا من هم مثل شما هستم من موقع مشکلات و بیماری فقط خانواده خودم هستن و خیلی دلسوزن برای منو شوهر وبچه هام ولی خانواده شوهر اصلا وجود نداره ،ولی موقع مشکل داشتن و پول خواستن پیداشون میشه 

تقریبا من هم مثل شما هستم من موقع مشکلات و بیماری فقط خانواده خودم هستن و خیلی دلسوزن برای منو شوهر ...

دقیقا

حالا اینها برای پسر بزرگشون وعروسشون

هرچی از مال دنیا ومحبت بگی انجام دادن

اون پسرشون الان بشدت پولداره وجالبه سایه پدرومادرو با تیر میزنن

یادشون افتاده در نبود اونا بیان وبچسبن به همسر من😐

یادم میاد بخاطر این عروس وپسرشون چقدر عذابمون دادن

خب بازم خوبه شاغلی بیرون از خونه میری،فکر خودت باش و وقتهای بیکاری با همسرت برو بیرون یکم روحیه تازه ...

همسرم آدم عصبی وسختگیریه

هیچوقت همراه مناسبی نیست

درسته سفر میریم ولی مدام با دعوا اعصاب خوردی 

اونم دمدمیه والان کم کم دلش میره سمت پدرومادرش 

کلا فراموش کرده ظلمهاشونو انگار

در کل روی همسرم از هیچ بابتی

عاطفی. مالی. حمایتی و... حساب نمیکنم😥