2777
2789

من خیلی گشتم تا پیدا کردم ، هنوز نرفتم حتی وقت بگیرم

جون یه مشکلی دارم ، نمیدونم چطوری با چه رویی خاطرات تلخ و آزار دهنده ی کودکیمو تعریف کنم براش

احساس میکنم بهم ترحم میکنه ..خیلی حس بد دارم ، دارم پشیمون میشم که اصلا نرم ، اما شرایطم یجوریه مثلا نشستم دارم درس میخونم..یهو یاد یه خاطره بد میفتم..یا تو جمع یکی با بچش یجوری رفتار میکنه من یاد یه خاطره میفتم

کلا ۵.۶ تا خاطره یادمه که خیلی ازارم میده.........💔👩‍🦯

الانم یسری مسایل شخصی دیگه هم هس میخوام اونارم بگم ، اما خب بازم نمیدونم چطوری باید بیان کنم.....💔👩‍🦯

یا میترسم موقع بیانشون گریه کنم...اصلا دوست ندارم کسی گریمو ببینه و یکی از این چیزایی که برام تروما شده همین گریه کردن یبار پیش خانوادمه که بشدت داره اعصابمو بهم میریزه همش میگم گریه منو دیدن فکر میکنن من ضعیفم ، شایدم خوشحال شدن از ناراحتیم؟ شایدم براشون مهم نبوده

همش اینطور فکرایی میکنم

کسی مشکل منو داشته؟چکار کردین؟

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب گریه کنی تراپیست خوب ترحم نمیکنه

گفتم ک مشکل دارم خوشم نمیاد

مطمعن باشم؟؟

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

ترحم که نمیکنه سعی میکنه مشکلتو حل کنه نری این ها تا آخر عذابت میدن موقه تعریفشونم گریه کنی ایرادی نداره که

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

خودشون مهارت داشته باشنجلسه جوری پیش میره ک بتونید صحیت کنیدنگران نباشید

باشه ، اگه مهارت نداشت چی؟

لازم نیست قبلش بهش فکر کنین 

خود فضای اتاق درمان و تکنیک های درمانگرتون باید باعث بشه کم کم احساس راحتی کنین و صحبت کنین 

طبیعیه توی جلسات اول نتونین درباره دردهای خیلی عمیق تون صحبت کنین درمانگرتون هم همراهی میکنه بهتون توی این مسیر

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ترحم که نمیکنه سعی میکنه مشکلتو حل کنه نری این ها تا آخر عذابت میدن موقه تعریفشونم گریه کنی ایرادی ن ...

ن راحت نیستم

اصلا پشیمون شدم میزارم تا ابد مپل یه راز بمونن

میگی خودت

جو‌ یه جوری میشه که میگی

من انقدر خجالت میکشیدم که حرف بزنم مخصوصا از جزییات

فکر میکردم حالا تو ذهن میگه این چه بدبخت مظلومیه

مخصوصا وقتی از کتک خوردن میخواستم بگم 

ببین عزیزم برو اونجا شل کن از مسیر اذت ببر
چطوری اینجا این حرفا رو میزنی اونجا هم راحت باش
یا میتونی کف زمینو نگاه کنی اصن بهش نگاه نکن
این حس تررحمم که میگی تینا انقد دیدن دیگه حوصله ناراحتی برای تورو ندارن کارشونو میکنن

شما حتما حرفاتو ب تراپیست بگو این ی مشکل عادی نی که همه داشته باشن

کدوم مشکل

لازم نیست قبلش بهش فکر کنین خود فضای اتاق درمان و تکنیک های درمانگرتون باید باعث بشه کم کم احساس راح ...

خیلی عمیق هم میستن فقط دلمو شکوندن