2777
2789
عنوان

چطور با تراپیست راحت باشم و حرفامو بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 56 پست
منم که میرم پیش تراپیست هنوز با مرور بعضی خاطره ها گریه میکنمیه چیزایی رو صدبار در روز برای خودم یاد ...

اره یاد دردش که میفتی..

من جلو یکی از دوستام گریه کردم اونم هق میزدما

ناراحت نیستم چوم با ارامش بام حرف میزد و اینکه دوسش دارم و اینکه تنها دوست مجازیمع و تقریبا شرایطمون مثل همه اما اون ارامش داره..من عصباتیم

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش حست رو کامل بگو یا براش بنویس ببر یابگو چشمامو میبندمومیگم،کاملا درک میکنه دکتره کارش همینه نه ت ...

امیدوارم خوب بشم.👩‍🦯

بعد بنظر شما خوب میشم ؟ این حرفا رو بزنم اصلا اون چکار میخواد بکنه؟

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

اره یاد دردش که میفتی..من جلو یکی از دوستام گریه کردم اونم هق میزدماناراحت نیستم چوم با ارامش بام حر ...

من رو ارجاع داد به روانپزشک 

روانپزشک گفت افسردگی داری و بهم دارو داد الان خیلی بیخیالتر شدم همچنان جلسه تراپی هم میرم

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

من رو ارجاع داد به روانپزشک روانپزشک گفت افسردگی داری و بهم دارو داد الان خیلی بیخیالتر شدم همچنان ج ...

واییییی من دارو عمرا بخورم

من همه بهم میگن خشن ، عصبی ، بی احساس ، شکاک و بدبینم💔👩‍🦯 میگم نکنه یهو بفهمه منو بستری کنه

امیدوارم خوب بشم.👩‍🦯بعد بنظر شما خوب میشم ؟ این حرفا رو بزنم اصلا اون چکار میخواد بکنه؟

آره حتما مطمئن باش خوب میشی،بهت راهکار میده و مطمئن باش با گفتنش خودت کلی آروم میشی،گریه کن اصلا هق هق کن،من پیش تراپیستم ازاول تا آخر گریه کردم الانم چندساله حالم کاملا خوبه

واییییی من دارو عمرا بخورممن همه بهم میگن خشن ، عصبی ، بی احساس ، شکاک و بدبینم💔👩‍🦯 میگم نکنه یهو ...

بستری که نمیکنن به این راحتی 

بعدشم برای چی دارو نمیخوری😐 خب کسی که مشکل داره میخوره که خوب بشه دلیل مقاومتت درک نمیکنم

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

آره حتما مطمئن باش خوب میشی،بهت راهکار میده و مطمئن باش با گفتنش خودت کلی آروم میشی،گریه کن اصلا هق ...

بعدش حرفامو بشنوه چکار میکنه

بستری که نمیکنن به این راحتی بعدشم برای چی دارو نمیخوری😐 خب کسی که مشکل داره میخوره که خوب بشه دلیل ...

دوست ندارم بهم بگن قرصکی

چند تا نکته میگم امیدوارم ب دردتون بخوره 

اول از هر چیزی این تراپیست کارش اینه و با هزار تا کیس صحبت کرده و  قرار  نیست ب کیسش  ترحم کنه اون از مهارت هاش و تکنیکش استفاده می‌کنه 

دوم اینکه اصلا پیشنهاد میکنم ی جعبه دستمال کاغذی با خودت ببری چون هر زمان نیاز داشتی باید گریه کنی و خودت رو تخلیه کنی عیبش چیه ؟

تو قراره ورژن ضعیف خودت رو ک احتمالا روح هیچ کی جز خودت خبر نداره رو جلوی تراپیست ک با تحقیق انتخابش کردی نشون بدی و این کاملا اوکیه چون قراره بهت کمک کنه

چند تا نکته میگم امیدوارم ب دردتون بخوره اول از هر چیزی این تراپیست کارش اینه و با هزار تا کیس صحبت ...

بنظرت اسرار منو پیش کسی تعریف نمیکنه؟

دوست ندارم بهم بگن قرصکی

خب به کسی نگو ک استفاده میکنی

منم به کسی نمیگم 

ولی اگر یکی هم بفهمه برام مهم نیس حرف بزنه بهم پارش میکنم

من بخاطره خانواده شوهرم به اون روز افتاده بودم باهام همدردی کرد بهم نحوه برخورد باهاشون رو یاد داد و ...

اهان خداروشکر که خوبین