2777
2789
عنوان

دیشب کم مونده بود خطا برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 42 پست

اصلا به هیچ وجه تحت هیچ شرایطی سراغ اینجور کارا نرید

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلت پاکه. قدر خودتو بدون. خوب شد ک وارد این جریان های سرکتاب و موکل و ... نشدی. همه شون ی مشت شیاد خدانشناسن ک از سادگی  آدم ها سوء استفاده میکنند. آدم هایی ک ایمان های ضعیفی دارند بیشتر ب سمت جادو جنبل و ... کشیده میشن. امیدوارم همیشه امید اول و آخرت خدا باشه و هیچوقت تنهات نذاره

اون روز عصبانی بودم بهت گفتم‌ بی لیاقت، الان عصبانی نیستم، بی لیاقت

از آدم های نادون اعراض کن 

نه بشین باهاشون 

نه حرفی بزن 

مراقب کلماتت باش 

حتی اگر برخورد کوتاهی داری باشون 

فقط بگم خدا به هرکس این طوری تلنگر نمیزنه 

قشنگ منظورش اینه 

قدرتی از من بالاتر نیست 

استغفرالله شریک برای من قائل نشو ...

یک آیه هست که میگه هر چیزی رو می‌بخشم به جز شرک .

یعنی اینقدر شرک بده ...

پناه بر خدا .

چون خدا غیرت داره روی خودش ...

اگر کسی بره خدا اون رو به همونا  واگذار میکنه 

این حدیث هست 

که هر کس امیدش غیر خدا باشه 

خدا اون آدم رو به همون موجودات واگذار می‌کنه و میسپره 

پناه بر خدا

یا الله .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
بعضی ادما اینجورینمادر منم اینطورهبستگی به طبع اون ادم دارههر وقت یه اتفاقی قراره بیوفته مادرم قبلش ...

مادر منم خیلی سال این طوری بود خواب اون دنیا را هم خیلی میدید

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
نمی تونم پشت سرم بد بگن شبش می بینم اگه در موردم بد بگن بد خوان همه رو می بینم

حتی آدمای تو نی نی سایت یا مجازی هم؟!

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

نه ادم دور بر

آها  راستی حس ششم ت قوی؟ و درسته؟

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

از درد سر باد کردم خیلی گریه کردم ولی فقط به خدا سپردم

خدا بهترین وکیله. بارها بهم ثابت شده. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

میگن برای دفع دشمن ۷ روز موقع اذان زیارت عاشورا،علقمه و معراج خونده بشه،و اگه دشمنانت رو میشناسی نام ببر،اگه نمیشناسی کلی بگو،

ب یک ماه نکشه بدبختو بیچاره میشن،انقد گرفتارخودشون میشن ک یاد شما نمیفتن

من ی روز خوندم .وااای طرف داشت روانی میشد.

توفیق نداشتم بیشتر بخونم

خدابخاد تو همین هفته دوباره شروکنم

فقط ی نکته مهم

روز اولی ک میخای شروع کنی قمر در عقرب نباشه و روز نحسی نباشه،و پریود نباشی

باقی روزا مهم نیس،فقط روز اول ک شرومیکنی مهمه