2777
2789
عنوان

چطور با تراپیست راحت باشم و حرفامو بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 56 پست
خب به کسی نگو ک استفاده میکنیمنم به کسی نمیگم ولی اگر یکی هم بفهمه برام مهم نیس حرف بزنه بهم پارش می ...

باشه ، ولی بهش میگم نهایت تلاششو بکنه منو نفرسته روانپزشک

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم شما هم حتما برو انقد حالت خوب میشه که میگی کاش زودتر میرفتم

باشه حتما 💗💗

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

خب مثلاقراره ب کی بگه ؟یا چرا باید بگه؟آدم معروفی هستید ؟😅😂راحت باش انقد آدم میاد و می‌ره و کلا قر ...

تاثیرگذار بود

اما یه قران میبرم میگم دستشو بزاره روش ک خیالم راحت تر باشه

اگه هم بعدا جایی پیش خواهری یچیزی تعریف کرد قرانه بژنه کمرش

خب تو ک انقد حساسی چرا مشاور آنلاین از ی شهر دیگه نمی‌گیری

نمیشناسم

انقدری که فکر میکنی سخت نیست اون شخص کارش اینه و انقدر مراجعه کننده داشته که اصلا نه ترحم میکنه نه براش مهمه. اتفاقا کارت نشونه شجاعت و قدرته حتی اگر گریه کنی انقدر عاقل و شجاع و قوی بودی که به موقع و درجای خودش با اون ترست مواجه شدی ذره ای حس ضعف نکن مطمئنا بعدش سبک میشی و حس خوبی به خودت خواهی داشت. ضعف اینه که از ترس قضاوت نری پیش مشاور.