2777
2789
عنوان

چطور با تراپیست راحت باشم و حرفامو بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 56 پست

درمانگر متخصص و با تجربه چنان فضای امن و آرامی برات ایجاد می‌کند طوری حتی نگاه و صحبت می‌کند که با آرامش مشکلت مطرح میکنی بعد همراهیت می‌کند تا به مقاومت هات غلبه کنی و ریشه مشکلت بفهمی و حل کنی 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رهاش کن .مهارت نداره چجور کمکت کنه .

یعنی بزارم پولمو بخوره 

این خودش یجور خیانته

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

کدوم مشکل

این ک دم ب دیقه گریه میکنی فک میکنی اگه بین حرف زدن گریه کنی فک میکنن ضعیفی یه مشکل محسوب میشه

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

ن راحت نیستماصلا پشیمون شدم میزارم تا ابد مپل یه راز بمونن

میل خودت ولی بیشتر فکر کن اون شغلش شنیدن حرفای ماست مطمعن باش راحت میشی بعد از اینکه یکی بشنوه

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

گفتم ک مشکل دارم خوشم نمیادمطمعن باشم؟؟

کلا ادم سالم ب کسی ترحم نمیکنه ممکنه منه نوعی از شنیدن مشکل یه نفر ناراحت بشم ولی ترحم درست نیس ادم هنر ککه زندگی خودشو جمع کنه

بعدشم شما دوراه داری یا بری پیش تراپیست و گریه تم میگیره اهمیت ندی یا با مشکلت بساری 

منم داشتم مشاور تلفنی گرفتم

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

میگی خودتجو‌ یه جوری میشه که میگیمن انقدر خجالت میکشیدم که حرف بزنم مخصوصا از جزییاتفکر میکردم حالا ...

من از بی محبتی و اینکه فقط اون محبتو از یه شخص میخواستم و هیچ مرد یا پسری نمیتونه نمیتونه نمیتونه جبرانش کنه

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

ببین عزیزم برو اونجا شل کن از مسیر اذت ببر چطوری اینجا این حرفا رو میزنی اونجا هم راحت باش یا میتونی ...

باشه مرسی 

من از بی محبتی و اینکه فقط اون محبتو از یه شخص میخواستم و هیچ مرد یا پسری نمیتونه نمیتونه نمیتونه جب ...

درد مشترک خیلی از خانوماست

تراپیست ها کیس مشابه زیاد داشتن خیالت راحت

درمانگر متخصص و با تجربه چنان فضای امن و آرامی برات ایجاد می‌کند طوری حتی نگاه و صحبت می‌کند که با آ ...

امیدوارم

منم که میرم پیش تراپیست هنوز با مرور بعضی خاطره ها گریه میکنم

یه چیزایی رو صدبار در روز برای خودم یاداوری میکنم و یادم میاد گریم نمیگیره اما تا خواستم برای تراپیستم تعریف کنم گریه کردم

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

این ک دم ب دیقه گریه میکنی فک میکنی اگه بین حرف زدن گریه کنی فک میکنن ضعیفی یه مشکل محسوب میشه

تو تنهایی بعضی وقتا اره

درد مشترک خیلی از خانوماستتراپیست ها کیس مشابه زیاد داشتن خیالت راحت

من فقط ۱۷ سالمه💔👩‍🦯