جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
درمورد یه انسان صحبت میکنید یعنی چی تورو پس انداختبعدشم باباش 18 بوده حالا کم یا زیاد به ماها ربطی ن ...
واییی خدایا بابا من لینک شوخی بود از اسی عذر خواهی هم کردم شماها خودتون ک فضول زندگی بقیه هستین کسی کارتون داره چیکار دارید ب حرف زدن بقیه ک قضاوت میکنیم من شوخی کردم
با شوخی هرحرفی که لیاقت خودشون و خانوادشونه پس میدن بیرون
من قصدم شوخی بود اگ ناراحت شدی ببخش ولی تو هم شعور خانواده ات نشون میدی ک تایپک میزنی درمورد پدرشوهرت میگی حسوده و الکی قضاوت میکنی شاید رفتاراتون بده باهاتون بد تا میکنه باعلی خدافظ
واییی خدایا بابا من لینک شوخی بود از اسی عذر خواهی هم کردم شماها خودتون ک فضول زندگی بقیه هستین کسی ...
ببین همه جا چاله میدون نیست اگه فکر میکنی با این طرز حرف زدن میگن اووووه نگاه دختره رو چه شاخه گنگش بالاست در اشتباهی فقط باعث میشی تربیت خونوادت زیر سوال بره پس انداختن هم برای حیوانات استفاده میشه میخواستی شوخی کنی مینوشتی یعنی بابات فلان سن بود دنیا اومدی