2777
2789
عنوان

پدرشوهرم به خاطر اینکه بابام جوونه بهش حسادت میکنه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا دخالت نکنید شماها اه خودش میدونه و اسی همین شماها معلم اخلاق میشین باعث میشه دعوا کش پیدا کنه ب ...

دققییییقا عزیزم حرف منم همینه اینا ک الان معلم اخلاق شدن خودشون اتفاقا مشخصه اصلا خانواده براشون وقت نذاشته و تربیتشون ب مامانشون رفته مداخله گرن 

من خودم شوخی کردم ب اشتباهم پی بردم عذر خواهی هم کردم حالا  نصیحت کرای سایت ک خودشون همه جای زندگیشون میلنگه اومدن نصیحت😂

بابا دخالت نکنید شماها اه خودش میدونه و اسی همین شماها معلم اخلاق میشین باعث میشه دعوا کش پیدا کنه ب ...

حالا چون مجازیه قرار نیست هر کس هر چیزی که از دهنش درمیاد رو بگه و دل بقیه هم بشنکه و عملا به خانوادش توهینه کنه

حالا چون مجازیه قرار نیست هر کس هر چیزی که از دهنش درمیاد رو بگه و دل بقیه هم بشنکه و عملا به خانواد ...

عزیزم شما خیلی جنم داری برو فردا تو خیابان مترو ،تذکر بده به بقیه ،ببین چیا بهت میگن 

اصلا شما عزیزترن فرد زندگیت هم ایراد بگیری برات جبهه میگیره قبول نمیکنه چه برسه به بقیه 

تنها کار مفید شما اینه رفتار خوب خودتو حفظ کنی فقط 

از پشت گوشی که من از همه شاخ ترم