ساراتبریز مدیر عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 2678 عنوان پدرشوهرم به خاطر اینکه بابام جوونه بهش حسادت میکنه😂 | مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 81 پست بابای من ۳۷ پدرشوهرم ۵۸بابای من خیلی خاکیه خدایی جز احترام و خوبی چیزی دیگه ای نبود بینشون همسرمم میدونهولی پدرشوهرم همیشه دلش میخواد تخریب کنه بابامو😂بابامم عین خیالش نیست طبق معمول خوبی میکنه سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹 1403/10/16 | 13:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساراتبریز مدیر استارتر عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 2678 خب این خیلی بده که ینی چیییی 😭😂😂 عزبزم اشنباه تایپی شاد بعد ۱۸ سالگی ازدواج کردمقسمت بود دیگه چیکار کنم سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹
ستارهشرق عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 4820 چه خوب ۱۹ سالت باشه و بابات هنوز ۴۰ سالش نشده باشه اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .
shaden_ عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 4704 چقد بعضیا چرت و پرت میگنبه شما چه که مامان باباش زود ازدواج کردن زود بچه دار شدننن
sssssaaaarrrraaaaa عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 1614 عزبزم اشنباه تایپی شاد بعد ۱۸ سالگی ازدواج کردمقسمت بود دیگه چیکار کنم خوشبخت باشی عزیزم اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن
ساراتبریز مدیر استارتر عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 2678 عررر همه چی خوبه راضی این؟ ۱۸ سالگی ازدواج کردم اشتباه تایپ شدهراضیم خداروشکر سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹
shaden_ عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 4704 اصلا باعثا جور درنمیاد ینی بابات ۱۵ سالش بود تورم پس انداخت؟؟ چقدر زشتتت حرف میزنیدخوبه ایشونم بگه پدر شما،شما رو چند سالگی پس انداخت؟؟؟
ساراتبریز مدیر استارتر عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 2678 چه خوب ۱۹ سالت باشه و بابات هنوز ۴۰ سالش نشده باشه بدبختیش اینجا بود که تا مدت ها خونه مامانبزرگم بزرگ شدم چون مدر مادرم کوچیک بودن دیگه بعد ۶ سالگی رفتم پیششون سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹
ارغوان186 عضویت: 1389/09/18 تعداد پست: 15984 بدبختیش اینجا بود که تا مدت ها خونه مامانبزرگم بزرگ شدم چون مدر مادرم کوچیک بودن دیگه بعد ۶ سالگی رف ... الهی که همتون شاد و خوشبخت زندگی کنید اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه
ستارهشرق عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 4820 اینواصلا خوب نبوداتا ۶ سالگی خونه اینو اون بزرگ شد بلد نبودن هیچی اوه مامانتم ۱۶ سالش بوده چه عجیب مثل زمان دهه ۴۰ و ۵۰ یی ها زود ازدواجو زودم بچه اوردن اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .
100200sogol عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 1014 چقدر زشتتت حرف میزنیدخوبه ایشونم بگه پدر شما،شما رو چند سالگی پس انداخت؟؟؟ تو خفه شو مگ ب تو گفتم ک خودتو نخود هر اس میکنی احمق
وایلدرز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 2298 بدبختیش اینجا بود که تا مدت ها خونه مامانبزرگم بزرگ شدم چون مدر مادرم کوچیک بودن دیگه بعد ۶ سالگی رف ... اسی منم تا هفت سالگی با خونوادم خونه مادربزرگ پدریم زندگی میکردیم بعد مستقل شدیم ،من دیگه ول کن نبودم ،تا یازده سالگیم همچنان خونه مادربزرگم بودم😶
ستارهشرق عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 4820 بدبختیش اینجا بود که تا مدت ها خونه مامانبزرگم بزرگ شدم چون مدر مادرم کوچیک بودن دیگه بعد ۶ سالگی رف ... اخخی یه مامان بابای ۱۶ و۱۸ ساله!! اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .
ساراتبریز مدیر استارتر عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 2678 اوه مامانتم ۱۶ سالش بوده چه عجیب مثل زمان دهه ۴۰ و ۵۰ یی ها زود ازدواجو زودم بچه اوردن ببین عکس عروسیشونو میبینم گریم میگیره انگار دوتا بچه رو از بازی کشیدی بیرون به زورخوب نبود ولی خب خداروشکر بعد اینکه من دنیا اومدم دوتاشون ادامه تحصیل دادن یعنی من باعث نشدم زندگیشون محدود شه و پسرفت کنن سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹
shaden_ عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 4704 تو خفه شو مگ ب تو گفتم ک خودتو نخود هر اس میکنی احمق خب پس مشخص شد کلا حرف زدن یادت ندادن😂😂😂👍🏻