2777
2789
عنوان

پدرشوهرم به خاطر اینکه بابام جوونه بهش حسادت میکنه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 81 پست
خب این خیلی بده که ینی چیییی 😭😂😂

عزبزم اشنباه تایپی شاد بعد ۱۸ سالگی ازدواج کردم

قسمت بود دیگه چیکار کنم

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزبزم اشنباه تایپی شاد بعد ۱۸ سالگی ازدواج کردمقسمت بود دیگه چیکار کنم

خوشبخت باشی عزیزم

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
چه خوب ۱۹ سالت باشه و بابات هنوز ۴۰ سالش نشده باشه

بدبختیش اینجا بود که تا مدت ها خونه مامانبزرگم بزرگ شدم چون مدر مادرم کوچیک بودن دیگه بعد ۶ سالگی رفتم پیششون

بدبختیش اینجا بود که تا مدت ها خونه مامانبزرگم بزرگ شدم چون مدر مادرم کوچیک بودن دیگه بعد ۶ سالگی رف ...

الهی که همتون شاد و خوشبخت زندگی کنید

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

اینواصلا خوب نبوداتا ۶ سالگی خونه اینو اون بزرگ شد بلد نبودن هیچی

اوه مامانتم ۱۶ سالش بوده 

چه عجیب 

مثل زمان دهه ۴۰ و ۵۰ یی ها زود ازدواجو زودم بچه اوردن 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

بدبختیش اینجا بود که تا مدت ها خونه مامانبزرگم بزرگ شدم چون مدر مادرم کوچیک بودن دیگه بعد ۶ سالگی رف ...

اسی منم تا هفت سالگی با خونوادم خونه مادربزرگ پدریم زندگی میکردیم 

بعد مستقل شدیم ،من دیگه ول کن نبودم ،تا یازده سالگیم همچنان خونه مادربزرگم بودم😶

اخخی 

یه مامان بابای ۱۶ و۱۸ ساله!!

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

اوه مامانتم ۱۶ سالش بوده چه عجیب مثل زمان دهه ۴۰ و ۵۰ یی ها زود ازدواجو زودم بچه اوردن

ببین عکس عروسیشونو میبینم گریم میگیره انگار دوتا بچه رو از بازی کشیدی بیرون به زور

خوب نبود ولی خب خداروشکر بعد اینکه من دنیا اومدم دوتاشون ادامه تحصیل دادن یعنی من باعث نشدم زندگیشون محدود شه و پسرفت کنن