2777
2789
عنوان

عکس خاستگارمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 102 پست
نه اصلااز چشم من زشتند از چشم مامان و بابام که دیگه حداقل باید معمولی باشنحتی بابامم میگه اینا چی ان ...

اسی حتما خودش رو هم ببین بعد نظر بده حتی شده برو یه جای عمومی مثل پارک ولی حتما ببینش 

چون یه دختر به یکی از اقوام من پیشنهاد شده بود تو عکس شبیه زشت ترین دختر دنیا بود ولی تو واقعیت اونقدر زیبا بود که انگار نقاشی شده بود اونم بدون آرایش

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

شما نگران اونا نباشیه ایرادایی رو من میزارن که نگویکیشون میگفت چرا دستات تپل نیستحتی به دستمم ایراد ...

ای وای 

پس راس میگن همین زشتا توقع آنجلینا جولی دارن 

همون بهتر رد کردی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مسخره کجا بوددلم به حال خودم میسوزهمن حق ندارم کشش داشته باشم به شوهرم؟بعدم من قبل اینکه ردشون کنم خ ...

ازدواج سنتی این بدبختی هارم داره دیگه 

حالا ی دست چیه سرش میخوان ی زندگی بسازنن یا تخریب کنن 

دنبال بهونه بودن 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
مسخره کجا بوددلم به حال خودم میسوزهمن حق ندارم کشش داشته باشم به شوهرم؟بعدم من قبل اینکه ردشون کنم خ ...

واه واه چه ایرادگیرم هستن

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
شما نگران اونا نباشیه ایرادایی رو من میزارن که نگویکیشون میگفت چرا دستات تپل نیستحتی به دستمم ایراد ...

دست تپل!!!

اگه چهرشون بهشتی هم باشه با این اخلاق به درد نمیخوره!

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

ای وای پس راس میگن همین زشتا توقع آنجلینا جولی دارن همون بهتر رد کردی

یکیشون مامانش بهم گفت سینه هات کوچولوعه

بعد من به بابام میگفتم قدش کوتاهه نمیخوام بابام میگفت قدو بیخیال ببین اخلاقش چطوریه منم رفتم رو اخلاقش متمرکز بشم که مادرش ازم ایراد گرفت

واسطه خجالت کشیده بود میگفت خوب شد ردش کردی

چی بگم والا من نمیپسندم یکی واسطه شه... حس میکنم اکثر این پسرا گاو پیشونی سفیدن به قول شما یا نمیشه  نگاشون کرد یا همه جارو اباد کردن نمیتونن خودشون و خانوادشون مستقیم دنبال ازدواج باشن