من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
از لحاظ شرعی و قانونی اگه صاحبش رو پیدا نکردی تکلیف اموال گمشده و بلاصاحب اینه که میتونی تملک کنی ...ببر بفروش بزن به زخم زندگیت و برای صاحب مال دعا و خیر و برکت کن
دزدی با گم کردن فرق داره طلای منم یه بار دزدیدن هنوزم میگم حرومش باشه ولی یه بار انگشترم گم شد بیخیا ...
من اول قکر کردم گم کردم اخه طلای کمی نبود ۵تا انگشتر ۴تا النگو دوتا دستبند ۳تا پلاک ۳تا گوشواره و من عاشق تک تکشون بودم نصفشون کادو بود چندتاشو خودم ۵هزارتومن ۵هزار تومن جمع کردم خریدم الان اگر بودن میدونی چقدرررر کمک میکردن به زندگیم.
نمیتونم توی برهه ایی بودم که بسیاااااار نیاز داشتم کسی ازم برد که مثل احمقا چشم بسته بهش اعتماد کرده بودم اون حنی به شوهرم چشم داشت بعدا شوهرم گفت چیا بش میکفت میخواست چکارا کنه ما خونه یکی بودیم اصلا باورم نمیشد تااخر دنیا هم نفرینش میکنم خون بشه تو گلوش