2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 52071 بازدید | 721 پست

اینجور چیزا رو برندار مسئولیت داره

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه چ ربطی داره شرعش هم اومده صاحبش؛ اگ پیدا نشد برای اون شخص میشه که پیدا کرده؛ اگ نیاز هم نداره بده ...

کجا توپیدم من!/??

حالت خوب نیستا

ناراحتی شما پیدا کردی برو استفاده کن

هرکسی نظرش گفت. ..شما کی باشی که به ما بگی بسه کنید

ما به استاتر نظرمون گفتیم منتها به شما بیشتر برخورد!!!!

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
دزدی با گم کردن فرق داره طلای منم یه بار دزدیدن هنوزم میگم حرومش باشه ولی یه بار انگشترم گم شد بیخیا ...

من اول قکر کردم گم کردم اخه طلای کمی نبود ۵تا انگشتر ۴تا النگو دوتا دستبند ۳تا پلاک ۳تا گوشواره و من عاشق تک تکشون بودم نصفشون کادو بود چندتاشو خودم ۵هزارتومن ۵هزار تومن جمع کردم خریدم الان اگر بودن میدونی چقدرررر کمک میکردن به زندگیم. 

ولی نفرین نکن(:خدا خودش پاسخگوعه

نمیتونم توی برهه ایی بودم که بسیاااااار نیاز داشتم کسی ازم برد که مثل احمقا چشم بسته بهش اعتماد کرده بودم اون حنی به شوهرم چشم داشت بعدا شوهرم گفت چیا بش میکفت میخواست چکارا کنه ما خونه یکی بودیم اصلا باورم نمیشد تااخر دنیا هم نفرینش میکنم خون بشه تو گلوش