2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 80 پست
خودمم ندارم ، ولی برا آینده فکرم در گیره ، آخه نه خانواده خودم نه همسرم بچه توش نیست

اومدی جایی نظر سنجی کنی ک کلا با تک فرزندی موافقن وحتی بی فرزندی

اقایون درخواست دوستی ندن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نیار واقعا دوباره حوصله ی شب بیداری شیر دادن واکسن زردی دارید؟نوپا شدن از شیر و پوشک گرفتن دوباره کلاس اول ابتدایی بچه دار شدن یعنی اسیری خودخواسته من که ی دونه نوزاد دارم داغ گذاشتم دستم که دیگه نیارم 

ببیین اصلا شرایط جسمی رو داری حامله شیبا ۴۱ سال احتمال کمه ولی میشهگناه داره بچهمن باخواهرم ۱۴سال تف ...

همه مثل هم نیستن 

منم با خواهرم ۱۳ سال تفاوت سنی دارم و ده ساله ازش خبر ندارم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عزیزم اگع دلت میخاد بیار به حرفای اینجا توجه نکت سنت زیاد نیست اینجا دنیای عجایبع طرف تو سن بیست سالگی سه تا بچه داره ولی تو دنیای واقعی ادما چهل سالگی تازه  ازدواج میکنن اصلنم میانسال نیستی 

نمیخواد بیاری من آوردم دوتا خیلی خیلی سخت میشه یکی که بودن انگار هیچ اذیتی نداشت برام روحیه خودم خیلی خوب بود الان همش ریخت و پاشه حوصله ندارم  دوباره هم دارم از کلاس اول درس میخونم 😂😂😂 البته دومیمو خیلی بیشترم حتی دوست دارم ولی توانش رو ندارم 

بله عزیزم سنت بالاست برای بچه. و اینکه اختلاف بین بچه هات زیاد میشه، اولی تنها بزرگ شده دومی هم تنها بزرگ میشه. و تو این سن بچه بزرگ کردن بسیار بسیار سخت و آزار دهنده است. اگه براتون ممکنه بچه دار نشو مجدد پشیمون میشی

حتما بیار منو برادرم ۱۷ سال فرقمونه کاملا پشتم بهش گرمه 

شاید کوچیکن همبازی نشن ولی بزرگ میشن پشت همن 

۴۱ سنی نیس

من خودم ۳۷ سالمه فکر سومیم 

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

اشتباهه محضهبچت ۲۰سالش شه شما ۶۲سالته عین مادربززگ میشی واسش تا اخر ارتباط نمیگیره باهات خب

چقدر حرفاتون تند و تیزه چقدر نپخته هست وای 

نمیگی یه خانومی مثل مادر من شاید ۲۰ سال بچه دار نشده اخرش خدا بهش یه بچه داده این پست تورو بخونه چه حالی میشه ؟ 

مامان من فوق العاده پایه و با کلاسه صمیمی ترین دوستم هست کی میگه نمیشه ارتباط گرفت ؟ کی تعیین میکنه ؟ 

قبل حرف زدن ۲ دقیقه فک کنید بعد دهنتونو باااز کنید در و گوهر بریزید بیرون