2777
2789
عنوان

عکس خاستگارمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 102 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی اینجا همه مدافع خواستکارت شدن😁

چون مرد پرست هستند و فکر میکنند دختر باید مردو همه جوره قبول کنه

ولی همین مردا تا دخترو دوست نداشته باشن قبولش نمیکنند

برا همینم زندگی های اینجا اکثرا تباهه

والا منو ول کنیدمادراشون اگه من کوچیک ترین عیبی داشته باشم ردم میکنند غصه پسراشونو نخوریدما دخترایی ...

کلا مادر شوهرا خودشونو ملکه می بینن بقیرو تحقیر میکنن همشون همینن پرنسس هم باشی ی عیبی میذارن روت 

نورِ زندگیِ تاریکِ مَنی یارَبّ:) ❤✨ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡

شما نگران این انسانها نباشمادراشونم درباره ی منه انسان همینو میگنیکیشوم گفت سینه هات کوچیکه خوشم نیو ...

شمام داری اغراق میکنی 

کدوم مادری میاد به دختر مردم بگه سینه هات کوچیکه !!!!فلان 

مگه داره چیز،پولی انتخاب میکنه برا پسرش !

چرا نگران نباشم پسر منم بیماری داره از،لحاظ چهره مشکل داره 

از اینکه یکی بگه حالمون از،قیافه زشت کسی بهم خورد 

چی باید بگم واقعا 

شما خوشت نیومد بگو نه 

حالمون بهم خورد و فلان و این حرفا نشانه ی شخصیت و فرهنگ خانواده گی شماست 

و واقعا باعث تاسف 

به امید خدا اون اقام به قدری خوشبخت بشه به گوش شمام برسه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
من نمیخوام بردپیت باشنفقط وقتی دارم باهاشون حرف میزنم رغبت کنم بحثو ادامه بدم و حالم بد نشه توی صورت ...

میدونم گلم برام پیش اومده ولی اگر بقیه شرایطشون خوبه لطفا رد نکن،برو بیرون یا خونه همو ببینین بشینین حرف بزنین لطفاااا

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
دیوونه ای چیزی هستی؟خاستگار نامزده؟؟؟؟خاستگارمه تااازه دیدمششماها کجا دیپلم گرفتید

عزیزم از جای دیگه ناراحتی سر ما خالی نکن در ضمن منظورم این بود که خواستگار رو هم خیلی ها از قبل میبینن 

عزیزم از جای دیگه ناراحتی سر ما خالی نکن در ضمن منظورم این بود که خواستگار رو هم خیلی ها از قبل میبی ...

سر تو خالی نکردم ولی یه سری مسائل خیلی واضحه😶

خب من جزوه اون خیلی ها نیستم