2777
2789
عنوان

عکس خاستگارمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 102 پست
نه اصلااز چشم من زشتند از چشم مامان و بابام که دیگه حداقل باید معمولی باشنحتی بابامم میگه اینا چی ان ...

حق داری مورد پسندت نباشه 

ولی اینطوری حرف زدن در مورد یه انسان زشته شما خودتم ممکنه به چشم کسی زشت باشی خوشت میاد درموردت اینطوری بگن

مردم رو مسخره کن تا حتی با وجود شوهر خوشگل بچت کج ومعج بشه هرکیو مسخره کنی خدا به سرت میاره حواستو ج ...

مسخره کجا بود

دلم به حال خودم میسوزه

من حق ندارم کشش داشته باشم به شوهرم؟

بعدم من قبل اینکه ردشون کنم خودشون منو رد میکنند

دفعه قبلی مادره میگفت پسرم دخترب میخواد که دستاش تپل باشه سر اینکه دستام لاغر بود ردم کردند

چطور اونا حق دارند ولی من حق ندارم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلااز چشم من زشتند از چشم مامان و بابام که دیگه حداقل باید معمولی باشنحتی بابامم میگه اینا چی ان ...

چی بگم آخه بالاخره یکی پیدا میشه عجله نکنی یکی از اونارو انتخاب کنی اون موقعه ی عمر پشمون میشی

حق داری مورد پسندت نباشه ولی اینطوری حرف زدن در مورد یه انسان زشته شما خودتم ممکنه به چشم کسی زشت با ...

شما نگران اونا نباش

یه ایرادایی رو من میزارن که نگو

یکیشون میگفت چرا دستات تپل نیست

حتی به دستمم ایراد میگیرن

فقط پسرا حق دارن ما دخترا حق نداریم

دیگه عزیزم دو مورد بیشتر وجود نداره برای ازدواج 

یا باید با زشت پولدار ازدواج کنه ادم 

یا با خوشگل بی پول 😐🤣💔

اینکه هم خوشگل باشه هم پولدار خیلی کم پیش میاد که اونم به ماها نگا نمیکنن میرن یکی مثل خودشونو میکیرن😂🤦🏻‍♀️

روزای خوب توی راه😎✌🏻

وقتی امار زشتا صد به صفر هست بلاخره یه زشت شوهرم میشهتاحالا خاستگار مورد پسندم نداشتمهمشوم زشتهمهههه

دیدگاهت حتما زشته وگرنه نمیشه همه زشتا به تورت بخورن و شما حور وپری باشی

اخه تاحالا خاستگاری که قیافشو دوست داشته باشم نداشتمهمشون زشتامار صد به صفر هستمیترسم بلاخره مجبور ب ...

همه از دم زشت؟ مگه میشه؟ شاید شما توقع برد پیت داری همه از نظرت زشتن

چی بگم آخه بالاخره یکی پیدا میشه عجله نکنی یکی از اونارو انتخاب کنی اون موقعه ی عمر پشمون میشی

بابا پسرایی که غیرسنتی میان سمتم خیلی خوبن

فقط خاستگارام این مدلی اند

مسخره کجا بوددلم به حال خودم میسوزهمن حق ندارم کشش داشته باشم به شوهرم؟بعدم من قبل اینکه ردشون کنم خ ...

به این فکر کن هرکی ردت کرد لیاقتتو نداره

من  طرف اوگد خاستگاری بااینکه قرار بود زنگ بزنن ما جواب منفی بدیم 

مادرش پیام داد ک پسرم دوست دختر داره 

حواستو جمع کن 

😐😂مبخاس اینجوری اگ جوابمون مثبت بود کنسل کنیم 

وقتی خبر داری دوس دختر داره چرا بری خاستگاری یکی دیگ اخه 

باید توجه نکنی ب این ادما 

میگفتی اتفاقا دستامو دوس دارم قسمت تپل بشه برا بچتون

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

همه از دم زشت؟ مگه میشه؟ شاید شما توقع برد پیت داری همه از نظرت زشتن

نه به خدا😭

وقتی واسط بینمون اومده ازم معذرت خواهی کرده میگه ببخشید من قیافه پسره رو ندیده بودم وگرنه معرفیش نمیکردم به نظرت من بردپیت میخوام؟