2777
2789

حسود نیستم ولی منم یه زندگی خوب ازخدا میخوام

مگه من چمه؟ چی ازاونا کم دارم؟؟؟

از خدا یه شوهر خوب میخوام آقا و سربه راه و باخانواده

با شغل خوب

کلی خواستگار سنتی داشتم که هیچکس به دلم نشد

چنتا غیرسنتی هم پیش اومد که باز به دلم نشدن پسرا

خیلی دلم گرفته 

خدایا ازخودت میخوام

به منم بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ان شاءالله  هرچی از خدا میخواهی بهت بده💚🌹

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
عنوانت نوشتی که دخترایی که از من پایینترنیعنی خودتو از بقیه دختر بالاتر میبینی

نگفتم از همه ی دخترا بالاترم

ولی چن نفری میشناسم که از لحاظ چهره ازشون بالاترم

ولی شانس اونا ازمن بالاتره و خوشبخت شدن خیلی

هرکسی یه تقدیری داره باید بپذیری و باهاش کنار  بیای

یکی خیرش تو ازدواج کردنه یکی تو مجرد موندن 

یکی رو میبینی ازدواج کرده ولی میگه کاش مجرد بودم 

ازدواج کردن مهم نیس مهم اینه تو زندگیت ارامش داشته باشی

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

نگفتم از همه ی دخترا بالاترمولی چن نفری میشناسم که از لحاظ چهره ازشون بالاترمولی شانس اونا ازمن بالا ...

چهره رو که با چهارتا عمل و ژل میشه تغییر داد و این ملاک برتری نیست

حس کردم مغروری