2777
2789
عنوان

وقتی میبینم دخترایی که از من پایین ترن زندگیشون خوبه دلم میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 31 پست
مرسی عزیزم همچنین خودتتو چند سالته؟

من۲۲سالمه 

شاید خیلی از کاربرای اینجا بگن بچه ام اما سن من برای محیطی که زندگی میکنم مناسب و چه بسا دیرم شده 

و این که خودمم نیاز دارم به ازدواج

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا منم ازصبح میام سرکار تا ساعت 4 بعدش میام سراغ درس ومشق بچه ها وبعد شام وناهار وعملا ازصبح تا شب درحال دویدن هستم اونوقت اطرافیانم را میبینم تا ظهر خوابن بعدش درس ومشق بچه هاشون با شوهراشون هست کلی هم شوهرا قربون صدقشون میرن روز زن هم همش طلا کادو گرفتن حسرت میخورم 

مرسی گلم

خواهش 💖

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
منم همینو میگم ولی خانوادم خیلی اصرار دارن که دیگه سنت گذشته باید یکی رو اوکی بدی

اشتباه نکن تایپیکهای من بخون من هرروزم جهنمه قرار نیست خانوادت زندگی کنن تو قراره زندگی کنی

انگار منی واخرم یه ازدواج سنتی کردم ک کاش نمیکردم چون بقیه با این قیافه و حانواده ای ک داشتن خیلی از ...

😞

منم اینارو میبینم دلم میگیره

حرصم درمیاد میگم یاخیلی خوبم اون موردا سمتم نمیان یا خیلی بد😐😂

آخه مگه چیم کمه ازاون دخترا؟؟