2777
2789

بچه ها اگه دونفر باهم توی رابطه باشن و هیچ چیز رسمی ای ببنشون نباشه آیا پسر باید برای دختره هزینه بکنه یا نه 

منظور از هزینه حالا نه فقط اینکه هزینه تفریحات و بیرون رفتن و اینا باهاش باشه مثلا یه وقتایی هزینه های شخصی دختره رو قبول بکنه این درسته؟ 

بعد اگه دختری اصلا قبول نکنه که اون پسر پولی براش خرج کنه داره اشتباه میکنه؟

و اینکه بعضیا میگن اگه مثلا بین دو نفر رابطه فیزیکی باشه پس پسره دیگه وظیفشه خرج کنه اگه نباشه خب هیچ وظیفه ای نداره این حرف درسته به نظرتون؟ 

من همسرم ۹سال با یکی دوست بود بدون هیچ رتبطه فیزیکی حتی بغل

همسرمم یجوریه صدشو واسه طرف میذاره کافیه لب ترکنه

ماشین واسش خرید.پیانو خرید واسش ۷سال پیش ۷۰میلیون 

سنتور گرفته بود ۳۰تومن

اصن هرچی ک بگید

اخرم دختره ول کرد رفت

تورو سننه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه وظیفش نیس 

رابطه فیزیکی هم ۱۰۰ درصد اشتباهه ❌

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

نه اصلا مسئولیتش با پسر نیست

مگر اینکه دختره عقده داشته باشه بخواد چیزایی ک تو خونه پدرش نداشته رو بندازه گردن پسره

دختر‌پسر مساوین

فقط پسر یه کادوی کوچیک تو‌مناسبتا بگیره خوبه

من همسرم ۹سال با یکی دوست بود بدون هیچ رتبطه فیزیکی حتی بغلهمسرمم یجوریه صدشو واسه طرف میذاره کافیه ...

چقدر جالب که همسرت برات گفت تا این قدر جزییات رو. 

اینقدر صمیمیت خوبه به نظرتون یا نه؟

بایدی وجود نداره باید دو طرف راضی باشن یسری پسرا یا دخترا زیربار این قضیه نمیرن مخصوصا پسرا

چندوقت پیش دخترخاام با خاستگارش رفته بود کافه اخرسر بهش گفته بود دنگتو بده😂😂😂😂

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

من با پسر دوست بودم هزینه های شخصی ک بزته به کارت ک اصلاااا نداشتم، 

بیرون رفتنم هرچند بار میرفتیم بیرون من حساب میکردم. یا مثلا بعد چند وقت من یهو ی خرج بزرگ میکردم ک جبرانه خورده خرجای اون بشه. 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑