2777
2789

ترشحات زرد رنگ بعد از قاعدگی پاکه یا نه؟

دوستان من چن روز قبل پریودم و چن روز بعدش ترشحاتم به رنگ زرد در میاد اینها نجس هستند یا پاک؟؟ میشه باهاشون نماز خوند؟ چه زندگی سخته در دین ما...یکی بهم کمک کنه...

وای داشتم بستنی اسکوپی کره ای میخوردم حالم بد شد

دخترم اگر عاشق شد حاضرم تمام زندگی ام را بدهم  تا او  را به عشقش برسانم میدانی؟!   اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن‌به عشقش      خیلی بهتر از آن است ‌که     سالها با مردی زندگی کندو    عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینطوری خب هی باید بریم حموم که!! زندگی نمیشه کرد...😐😐

آره منم الان چندساله ،فکر میکردم فقط من اینجوری هم بعد که پرسیدم دیدن نه بقیه هم اینجوری آن ولی باهاش کنار اومدم هردو روز یک بار لباس زیرتو عوض کن

میشه لطفاً برام صلوات بفرستید ⁦❤️⁩🧡💛💚💙💜⁦❤️⁩
آره منم الان چندساله ،فکر میکردم فقط من اینجوری هم بعد که پرسیدم دیدن نه بقیه هم اینجوری آن ولی باها ...

خب تو این دوران نجس محسوب میشی یا پاک؟؟ یعنی برای هر نمازت میری حموم وقتی ترشح زرد میبینی؟

خب تو این دوران نجس محسوب میشی یا پاک؟؟ یعنی برای هر نمازت میری حموم وقتی ترشح زرد میبینی؟

نه میگم دیگه خصوصیات بدن زنا همینه هرروز که نمیشه رفت حموم ،همین جوری نماز میخونم ولی هردروز لباس زیرمو عوض میکنم باز یکی دیگه میپوشم

میشه لطفاً برام صلوات بفرستید ⁦❤️⁩🧡💛💚💙💜⁦❤️⁩
نه میگم دیگه خصوصیات بدن زنا همینه هرروز که نمیشه رفت حموم ،همین جوری نماز میخونم ولی هردروز لباس زی ...

مرسی از کمکت🙏 بچه ها بقیه چی کار میکنید تو این شرایط لطفا بهم بگید؟؟

بهضیا میگن اینا خونابه محسوب میشه و نجس نیستن!

بستگی به مرجع تقلیدت داره عزیزم 

پریودت چند روزه هست اگه تا دهم زرد میاد و مث این لکه رو تو طول ماه نمیبینی نجسه ولی اگ مث این لکه رو میبینی پاکه)البته این نظر اقای سیستانی

سلام با شماره ۳۲۰۲۰ (پاسخ به سوالات شرعی حرم امام رضا ع) تماس بگیر و مرجع تقلیدت رو‌ میپرسن و تمام سوالات احکامی و اعتقادی رو میشه به راحتی جواب بگیری، فقط کد ۰۵۱ که برا مشهد هست رو باید اول شماره بگیری

یکبار از همین جا پرسیدم می‌گفت اصلا نباید وقتی حیض هستید نماز بخونین

شماره ۰۹۶۴۰۰ برای پاسخگویی به سوالات احکام هست

و خیلی خوب راهنمایی میکنن

و تنها چیزی که من مطمئنم اینه که نیاز نیست دم به دقیقه حموم رفت برای این لکه های زرد

اون استحاضه کثیره هست که برای هر نماز یه غسل باید کنی