2777
2789
عنوان

توی رابطه پسر وظیفه خرج کردن داره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 39 پست
من همسرم ۹سال با یکی دوست بود بدون هیچ رتبطه فیزیکی حتی بغلهمسرمم یجوریه صدشو واسه طرف میذاره کافیه ...

چه مرد دست و دل بازی 😀🌹

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر جالب که همسرت برات گفت تا این قدر جزییات رو. اینقدر صمیمیت خوبه به نظرتون یا نه؟

من خودم فضولم میپرسیدم تو دوران دوستی دوست داشتم بدونم همه چیو.البته دختره در نهایت برگشت و پشیمون بود ولی من جاش بودم دیگ....

معلومه ک خوبه نه من ترسی دارم از حرف زدن باهاش ن اون

تورو سننه؟

چ فیزیکی و حتی در حد چت دختر نباید ب هیچ وجه درخواست پول پسرو قبول کنه اینو بعدا متوجه اش میشه!!

چطور مثلا؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
من همسرم ۹سال با یکی دوست بود بدون هیچ رتبطه فیزیکی حتی بغلهمسرمم یجوریه صدشو واسه طرف میذاره کافیه ...

اگه منو نمیزنی دو حالت داره یا شوهرت الکی گفته واین خرحا رو نکرده یا اینکه حتما چیزی بینشون بوده برای چی این همه سال باشن وخرج کنه وهبچی نباشه مگه داریم 

نه اصلا مسئولیتش با پسر نیستمگر اینکه دختره عقده داشته باشه بخواد چیزایی ک تو خونه پدرش نداشته رو بن ...

خب نگفتین اینکه دختره هیچ پولی از سمت پسره قبول نکنه آخر کار درستی هست یا نیست؟ بعضی میگن انگار داره بهش میگه من ارزش ندارم که تو برام هزینه کنی بعضی هم میگن خوبه که آدم غرور داشته باشه

من و نامزدم ۸ سال دوست بودیم

باهم میرفتیم بیرون رستوران میرفتیم اینا کلا حساب میکرد یا خرید میرفتیم خیلی اصرار می‌کرد چیزی بگیر یه چیز کوچولو میگرفتم خودش گل و اینا میخرید 

هیچوقت من ازش نخواستم اما وقتی ام میخرید تشکر میکردم نمیگفتم وای نکن خسیس بودنو یادش نمیدادم 

خودش اتوماتیک وار دگ کادو یا لباس اینا میگرف برام من نمیگفتم بهش

درست نیس بنظرم تو رابطه انتظار داشته باشی پسر مردم خرجتو بده آدم معذبه

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
من خودم فضولم میپرسیدم تو دوران دوستی دوست داشتم بدونم همه چیو.البته دختره در نهایت برگشت و پشیمون ب ...

واسه شماهم همینطوری بود ؟

چه دلی داری حالا من اصلا دوست ندارم بدونم

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
من کلا این روابطو نمی پسندم و پسرا هم بهتر برا زنشون پولاشونو نگه دارن که اخر نگن ما هیچی ...

خب گفتم دیگه اگه مثلا دو نفر قصدشون ازدواج باشه ولی هنوز رابطشونو رسمی نکرده باشن توی این شرایط سوالم بود

اگه منو نمیزنی دو حالت داره یا شوهرت الکی گفته واین خرحا رو نکرده یا اینکه حتما چیزی بینشون بوده برا ...

اخه با خود منم همین بود تو دوستی

دستمم نمیگرفت میگفت نمیخوام احساس نا امنی کنی من جسم مهم نیس ولسم.خودم ب چشم دیدم وگرنه باورم نمیشد

بعدم دوستای مشترک زیاد داشتیم میشناسم جفتشونم

تورو سننه؟

من و نامزدم ۸ سال دوست بودیمباهم میرفتیم بیرون رستوران میرفتیم اینا کلا حساب میکرد یا خرید میرفتیم خ ...

خب سوالم همین بود اینکه قبول نکنی که برات هزینه ای بکنه یا چیزی بخره کار اشتباهیه یعنی؟