2777
2789
عنوان

چندش شدن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 23 پست
راست میگین توروخدا؟شما اطلاعاتی در این خصوص دارید؟پسرم مثلا بار اولی که به موست تخم مرغ دست میزنه سر ...

بله عزیزم من اطلاعات خوبی دارم ...اولین چیز و مهم ترین چیزی که میخوام بهتون بگم در این مورد اینه که فرزندتون توی این سن آیا توجه و تمرکزش خوبه ؟

دستورپذیری داره ؟

کلام داره ؟

اگه تو اینا مشکلی نداره نگرانی نداشته باشید 

فقط محیطش رو غنی کنید ... تا تجربه های حسی متفاوت رو تحربه کنه ... رنگ انگشتی ... خمیر بازی ... خمیر شنی ... شن بازی ... هیجان و بازی های مختلف و متنوع اینا به هماهنگی حس هاش کمک میکنه   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله عزیزم من اطلاعات خوبی دارم ...اولین چیز و مهم ترین چیزی که میخوام بهتون بگم در این مورد اینه که ...

دستور پذیری داره.

کلام هم کلمه میگه و جمله هم در حد جمله های سه کلمه ای میگه.

توجه و تمرکز رو نمیتونم خوب ارزیابی کنم به اطراف و محیط که اره توجه و تمرکزش خوبه و متوجه تغییرات میشه حتی وقتی برق قطع میفهمه و بهم اشاره میکنه.ولی هر وقت من صداش میکنم واکنش نمیده بعضی وقت ها میده ولی بعضی وقت ها نه باید دوسه بار صداش کنم. یه مشکلی که هست اینکه بعضی وقت ها میگه مال من یا بده به من اما گاهی اوقات اسمشو میگه..

این شرحال کاملش هست.ممنون میشم کمکم کنید

منم تو مت دیدم همین بود دارم سکته می کنم وایه همین خواستم ببینم اگه کسی تجربه داره کمکم کنه پسرم از ...

این چیزا سکته نداره اصن معلوم نیس باشه یا نه تشخیصش با متخصصه نه نت و ما

.✿.

دستور پذیری داره.کلام هم کلمه میگه و جمله هم در حد جمله های سه کلمه ای میگه.توجه و تمرکز رو نمیتونم ...

خب این خیلی عالیه خدا روشکر که هم درک و دستورپذیری داری ... هم کلمه هدفمند بکار میبره

با این توضیحاتی که راجع به فرزندتون دادین به نظرم مشکل خاصی نداره ... فقط شما تایم گوشی و تی وی رو محدود کنید و بجاش کودکتون رو با محیط های مختلف آشنا کنید ... و بزارید بازی های حسی مث شن بازی خمیر بازی گِل بازی ... اینا رو انجام بده ... با بچه های همسن بازی های حرکتی و هیجانی داشته باشه ... اینا همه به تعادل حسی و هماهنگی حواس پنجگانه کمک میکنه ... به نظرم مشکل خاصی نیست نگران نباشید و از کودکی فرزندتون لذت ببرید

خب این خیلی عالیه خدا روشکر که هم درک و دستورپذیری داری ... هم کلمه هدفمند بکار میبرهبا این توضیحاتی ...

مرسی عزیزم از توضیحاتتون.خیلی لطف کردی انشالا که همینطوره و مشکلی نداره..

ممنون از وقتی که گذاشتی.