2777
2789
عنوان

توی رابطه پسر وظیفه خرج کردن داره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 39 پست
خب سوالم همین بود اینکه قبول نکنی که برات هزینه ای بکنه یا چیزی بخره کار اشتباهیه یعنی؟

نه نگو نمیخوام که قبول کن نگو وای نه نمیخوام فلان بزار حرج کردن یاد بگیره اما شما ازش چیزی نخوا بزار خودش یاد بگیره چجوری خرجت کنه 

اگه رفتید بیرون خرید شما نگو اینو میخوام اونو میخوام صبر ببین خودش میگه نگفت مثلا بگو اون لباس چقدر خوشگل و شیکه اگه بخواد خودش میخره

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظر من باید خرج کنه درحد توانش ،اونجاست که تو میفهمی خسیسه یا نه 

اونجاست که میفهمی چقدر بهت ارزش قائله(درحد توانش) 

پسری که به دختر خرج کنه اونو راحت ول نمیکنه بره

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
۸ سالللل الان چن سالتونه

بزار من سنمو نگم اما بالای ۲۰ ام😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نامزدم  26 

علت اینکه دوره دوستیمون طولانی شد این بود من کامل درسم خوندم وارد دانشگاه شدم شاغل شدم بعدش گفتم بیان

ایشونم کاراش کرد کلا لیسانس گرف شاغل شد یکم شرایط اوکی کرد .

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
از ۱۲ سالگی ؟😂

ن دگ اونقد بچه نبودم🤦🏻‍♀️

خیلی مهربونه

عشقتون پایدار باشه

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞