2777
2789
عنوان

و بازهم خدا قدرتشو نشونم دادو معجزه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 74 پست
نه نذر نکردم فقط تو نمازصبح خیلی گریه کردم دلم شکسته بو د ازته قلبم ازش کمک‌خواستم و سپردم ب خودش

چقدر قشنگ♥خوشحال شدم برات عزیزم

مرسی از تاپیک خیلیی خوبت برای خیلی از ماهاا که خیلی ناامیدیم نور امیدی روشن شد😘

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید صلاح نبودهمنم حاجت روا نشدم یه مدت کفر هم میگفتم ولی الان میگم شاید واقعا خدا صلاح دیده اینجوری ...

اخه مشکل اینجاست هیچوقت نیست خودم خسته شدم دیگه نمیتونم وگرنه خدا بزرگ تر آرزوهای خنده دار منه 😄

تشکر انشاالله ،همچنین برای شما 

خداروشکر اون سیکی معجزت چی بود؟

یه موضوعی پیش اومده بود خیلی مستاصل بودم و قراربود عید اتفاق بیوفته و هرشب استرس اونو داشتم دوس نداشتم اتفاق بیوفته سپردم ب خودش که حلش کنه و درکمال ناباوری دیشب حل شد خیلی خیلی ساده و من همچنان هنگم بابتش 

چقدر قشنگ♥خوشحال شدم برات عزیزممرسی از تاپیک خیلیی خوبت برای خیلی از ماهاا که خیلی ناامیدیم نور امید ...

قربونت برم

ناامید نباش هیچ وقت اون شیطانه ک ناامیدت میکنه ک خدارونبینی ..فقط یکبار امتحان کن قول میدم هرناممکنی رو برات ممکن کنه بسپرب خودش و دیگه پیگیرش نشو و نگران هیچی نباش وقتی چیزی رو بهش سپردی دیگه از سرراهش برو کنار تا برات معجزه کنه ..هی نگو چیشد پس کی نکنه نشه...ایناحرفای شیطانه ک ناامیدت کنه 

جمله آخرت 👏 واقعا خدا درون قلب ماست ✨🌿

اره عزیزم 

کافیه صداش کنی باقلبت

شاید باورنکنی قران روح داره دوبار قران باز کردم نیت کردم خدایا باهام حرف بزن قران و ک بازکردم نوشته بود و خداوندبخشنده و مهربان است به خداوند توکل کنید و تسلیم امراوشوید

اینوخوندم اشکم بند نمیومد واقعا خداداشت بهم میگفت بسپر ب من

اره عزیزم کافیه صداش کنی باقلبتشاید باورنکنی قران روح داره دوبار قران باز کردم نیت کردم خدایا باهام ...

عزيزمممم🌹

آفرين به قلب و روح بزرگت

اميدوارم هميشه بهترينا برات پيش بياد🌿

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
در مورد یه تاپیکتون در مورد نماز استغاثه به امام زمان گفتید دعا رو زیر آسمان بخونید .خونه اپارتمانه ...

فداتشم فک نکنم امام زمان با اون آقاییش بخاطر یه آسمون ایراد بگیره

مهم نیتته

بعد نمازت بخون

ولی اگه خیبلی حساسی میتونم برات بپرسم

سلام. طلوع و غروب خورشید هم معجزه و کسی جز الله در اون دخیل نیست.

متاسفانه طرف میاد از اکس شوگر دوس پسر پارتنر و .... تاپیک میزنه و یکی بهش نمیگه برو توبه کن ....

طرف بجای کمک خواستن از خدا اینجا از حس شیشم کمک میخواد ....

تا از نماز و ..... حرف می‌زنیم کلی مدعی پیدا میشه و برخی حمله میکنن ...

کلی تعلیق شدم.

تاپیک آخرم بیایین

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️