2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم کتکم زد شما باشید ادامه میدید با این شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2657 بازدید | 139 پست

پسر مگه به ک.ص گاو نمیزدن؟

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خب راه بیا فعلا باهاش . با زبون نرم ازش پول بخواه. اینهمه خوبی داره. فکر کردی طلاق راحته ؟ بعدش اگه ...

اوهوم درسته

اما خب سنی هم ندارم که بخواد اینطوری کنه

کلا ۲۰ سالمه🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر شوهرت آدم بدی نیست که طلاق بگیری

بیماری روحی داره 

باید مداوا بشه 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بعدم عزیزم از منه چهل ساله یه نصیحت بشنو اینجا از این مدل مشکلات نگو ، یه تعداد از کاربرد خیلی بچه هستن یا اینکه اصلا بدور از وجدان میان شیرت میکنن که زندگی تو خراب بکنی. چند نفر دیدم اینجا تاپیک زدن که شما شیرم کردید جدا بشم و الان پشیمانم.  اینجا نگو عزیزم با مادری خواهری حتی مشاوره تلفنی رایگان هم هست از اونا بپرس

برای همین ناراحت شدم گفتم ینی چی این حرفت؟خوبه منم بگم میرم از ک*صم پول درمیارماینطوری گفتنی یهو جوش ...

چندسالتونه مقصر خودت حرف خیلی بدی زدی

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

برای همین ناراحت شدم گفتم ینی چی این حرفت؟خوبه منم بگم میرم از ک*صم پول درمیارماینطوری گفتنی یهو جوش ...

خودت میگی تو فشاره داره قسط میده 

با ماهی ۴ تومن نمیتونه خواسته هاتو تامین کنه 

بعد حرف بدی زدی 

میرم از فلانم پول درمیارم حرف زنهای خرابه 

غیرتش نشونه گرفتی 

وای سرچ چیزایی باشوهراتون دهن ب دهن میشین 

قدر نمیدونید بخدا 

اگر من تعریف کنم میری دست وپای شوهرتو طلا میگیری 

جامعه ازوقتی ب این وضع افتاد ک اکثرا ناشکر شدن نمک نشناس شدن 

قدر نشناس شدن

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

یه چیزم موجوده اینکه با این وضع مملکت داره بهش فشار میاد تا الان فقط دو بار این اتفاق افتاده از وقتی ...

چون خونه خریدیم ماشینمونو هم فروختیم

داره پول جنع میکنه بدهی هارو بده و ماشین بخره

اما خب واقعا نمیشه از بعضی نیاز های اولیه گذشت خب

الان مثال من کل لباس خونگی هام خراب شده..مجبورم برم لباس بگیرم..تا مثلا لباس مجلسی هام کلا قدیمی و تکراری شده

بخدا من تا حالا خرج اضافه نکردم یا ول خرجی نکردم..در صورتی که واقع نیازم شده یه چیزیو خریدم

اوهوم درستهاما خب سنی هم ندارم که بخواد اینطوری کنهکلا ۲۰ سالمه🥲

تو میدونستی جای دختر من باشی . ببین این شوهرت وقتی قسطای خونه تموم بشه بهترین شوهر اطرافت میشه به لطف خدا. همه حسرت زندگی تو خواهند خورد . این خوبیایی که ازش گفتی آرزوی خیلی از خانمهاس.  قدرشو بدون زندگی تو گرم کن 

از صد در صد بگم صدو یک درصد خودت مقصری 

اولا شوهرت رو درک کن خونه خریدید نداره باهاش بساز 

دوماً چرا نداری رو به روش آوردی 

سوم معنی چیزی نمیدونی بپرس گیریم اصلا اون فکری که مردی چه دلیلی داره سریع این حرف رو بزنی خوب جور دیگه جواب میدادی 

باید برین مشاور 

هر چند که بنظرم این آدم درست بشو نیست 

خوبه که قبل از بچه دار شدن به این موضوع فکر کردی 👏🏻👏🏻👍🏻

ببین راه های اینکه جلوی این رفتارص بگیری چیه؟ سعی کن درستش کنی 

بلاخره آدمیزاد ی ویژگی بدی داره و خوب 

زندگی مشترک یعنی همین،  مکمل بودن، مثل تیکه پازل، او ناهمواری وجود اومد اول باید سعی کنی اون ناهمواری بتراشید یا رفعش کنید، اگر بارها سعی کردی نشد اونوقت به فکر جدایی برسی

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
چون خونه خریدیم ماشینمونو هم فروختیمداره پول جنع میکنه بدهی هارو بده و ماشین بخرهاما خب واقعا نمیشه ...

اینکه توی سن پایین انقدر به فکر ساختن زندگیتان هست رو هم به خوبیاش اضافه کن