2777
2789
عنوان

بچه‌ی بی‌تربیت

240 بازدید | 24 پست

چندوقت پیش تاپیک زدم شوهرعمم فوت کرده؛

دخترعمم ۱۴ سالشه قبل از فوت پدرش، به شدت بی‌ادب و پررو بود و درحد یک بچه‌ی ۳ ساله رفتار میکرد، نمیدونم واقعا عقلش کمه یا خدایی لوسه؟!

مثلا میخواد یه تیکه پنیر برداره اینقدر صداشو نازک و ناز میکنه و عیح عیح میکنه و میگه من نی نی ام آدم حالش بهم میخوره و حس چندشی بهش دست میده!

الان پدرش بنده خدا فوت که شده دور و ورش حسابی پر شده شوهرعمم هم که کم فامیل نداره ماشاالله حیات وحشن، حسابی پشتش رو گرم کردن اینم به حدی بی ادب و بی تربیت تر از قبل شده یعنی امکان نداره آدم بتونه ثانیه ای تحملش کنه!!!

شاید بگید این واقعا طبیعیه و خب یتیمه بنده خدا راستش خودمم یتیمم و دقیقا همسن این و خواهرش بودم بابام مرد اما اینطوری نکردم!

برای مثال یکی از کاراش اینه به برادرم که آب مروارید داره چشماش توی جمع میگه تو نمیخواد به من تربیت یاد بدی برو چشماتو پاک کن.. نمیشه هم کتکش بزنی هزارتا حرف میزنن پشت سرت خود مامانشم اونقدر کتکش زده باز نمیفهمه میگه تو خرابی فلانی!

باهاش همکلام نشین 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتک زدنش که اشتباهه، اونم توی سن به این حساسی و توی موقعیتی که تازه پدرشو از دست داده 

به نظرم واقعا هنوز بچه ست

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

۱۴ سال کم نیست

درک کامل داره

اگه بی احترامی کرد خیلی قوی جوابش رو بده

زیاد هم دم پرش نباشید

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

باهاش همکلام نشین

چندبار این کار رو کردیم ولی خودش میگه گمشید از خونمون بیرون مفت خورا یا زیرزیرکی کاری میکنه پاشی بریم، ماهم خب نمیتونیم بریم چون حال عمم خیلی نابوده و باید کمک حالش باشیم یهو بعدش در نیاد بگه آره شما کمک حالم نبودید

کتک چی بزنید بچه مردم رو؟ اولا خداییش تو سن خیلی کمی پدر از دست داده طفلک شدایطش مساعد نیست 

ولی اگر همیشه همینه تنها راهکار اینه که اصلا رو ندین همکلام نشید و حتی الامکان هیچ عکس العملی به رفتاراش نشون ندین چون یه وقت چیزی میگین تو جمع جواب میده بد میشه

چندبار این کار رو کردیم ولی خودش میگه گمشید از خونمون بیرون مفت خورا یا زیرزیرکی کاری میکنه پاشی بری ...

کلامحلش ندین درست میشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
۱۴ سال کم نیستدرک کامل دارهاگه بی احترامی کرد خیلی قوی جوابش رو بدهزیاد هم دم پرش نباشید

احساس میکنم بیماری روانی داره چون خواهرشم همین سنه دیگه ولی خیلی عاقله، گاهی وقتا صدای نی نی درمیاره میگه من هنوز بچم!

اینا حاصل تربیت غلطه . یه شبه بچه اینجور نشده ۱۴ سال هم دیگه تقریبا میشه گفت درست بشو نیست . چون سن تربیت دیگه گذشته . زیاد دور و برش نرید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

ولش کنید بابا

بزار تو حال خودش باشه  به تو چه،ارزش نداره اعصابتو خورد  کنی

امثال همین اینا که اعصابمونو خورد میکنن ده سال دیگه برامون آدم میشن ومارو حساب نمیکنن ،اصلا خودشون میشن ادم خوبه!

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
کتک چی بزنید بچه مردم رو؟ اولا خداییش تو سن خیلی کمی پدر از دست داده طفلک شدایطش مساعد نیست ولی اگر ...

بچه مردم نیست دختر مادرش و دختر‌عمه‌ی منه! ضمنا به نظرم واقعا اصلا نباید اسم اینارو بچه گذاشت چون ۱۴ سالشه خواهرش الان ۱۲ سالشه فهمیده تر از اون تو فامیل نیست.. ۱۴ سال کم سنی نیست ها!

ولش کنید بابابزار تو حال خودش باشه به تو چه،ارزش نداره اعصابتو خورد کنیامثال همین اینا که اعصابمون ...

وای دقیقا ولی خب ای کاش میشد سگ محل کرد این دختره‌ی بگم چی رو!😑 مثل مار میاد توی زانوهامون میپیچه عین این فیلمای انیمیشنی از یه لحاظی هم باهوشه ها که کاری میکنه ما پاشیم بریم ولی خب واقعا نمیشه عمه‌ام رو رها کنیم حرف دراره و بنده خدا حالشم خوب نیست