daryyaram مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 12630 عنوان مادرها چهطوری شیر شب رو بگیرم از بچم 129 بازدید | 13 پست بچه من یک سالشه ۱۰ روز دیگه تولد یک سالگیشه آخر شب که شیر میخوره قبل از خواب تا ۶ صبح یه دفعه بیدار میشه یعنی ۱۲ شب ۳ صبح ۶ صبح نمی دونم چهطور شیر شبش رو قطع کنم ؟ چون باید کم کم شیر رو هم ازش بگیرم چون مارکی که بهش میسازه هم گیرم نمیاد دیروز | 06:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 15489 یکی اینجامیگفت هروقت بیدارشدبغلش کن یاروپاآروم بخوابونش خوب میشه اگه دسترسی به شیربزیاگوسفنددارین حتمابهش بده مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
daryyaram مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 12630 یکی اینجامیگفت هروقت بیدارشدبغلش کن یاروپاآروم بخوابونش خوب میشه اگه دسترسی به شیربزیاگوسفنددارین حت ... اره تا تولد یکسالگی که گرفتم حتما شیر رو امتحان میکنم ببینم بهش میسازه
shadishadii عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 280 سیر نیست خوب سیرش کن فرنی بده با نشاسته درست کن قبل خواب
babre_maghroor عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 4898 اسی من زود گرفتم پشیمون شدم بچه عصبی و پرخاشگر میشه شیر خشک بهش نمیسازه ؟؟من قبل خاب شیر خشک میدادم سیر میشد تا صبح یبار بیدار میشد برا شیر خودم کاربری سوم
daryyaram مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 12630 اسی زوده اون هنوز نیاز داره الان نگیر. خدومم دلم نمی خواد ولی مجبورم شیرهای دیگه بهش نمیسازه اینم چند ماهه دیگه تولید نمی کنه مجبور شدم چند تادقبلا خریده بودم از همونا استفاده میکنم ولی همونم نهایت اا ۲ ماه طول بکشه
babre_maghroor عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 4898 اره تا تولد یکسالگی که گرفتم حتما شیر رو امتحان میکنم ببینم بهش میسازه اول یه مدت پاستوریزه بده تا بدنش عادت کنه بعد شیر محلی بده کاربری سوم
daryyaram مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 12630 اسی من زود گرفتم پشیمون شدم بچه عصبی و پرخاشگر میشه شیر خشک بهش نمیسازه ؟؟من قبل خاب شیر خشک میدادم ... شیر خشک بهش میدم اپتامیل پرنوترا ۳ که دیگه تولید نمیشه نمی دونم چیکار کنم
نیلاااای عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 8641 خدومم دلم نمی خواد ولی مجبورم شیرهای دیگه بهش نمیسازه اینم چند ماهه دیگه تولید نمی کنه مجبور شدم چند ... چرا مجبوری گلم؟علت پزشکی داری که مانع شیر دادنت میشه؟
babre_maghroor عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 4898 شیر خشک بهش میدم اپتامیل پرنوترا ۳ که دیگه تولید نمیشه نمی دونم چیکار کنم شیر خشک نان بهش نمیسازه ؟اگه آپتامیل دادی صد در صد شیر محلی بهش نمیسازه کاربری سوم
daryyaram مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 12630 چرا مجبوری گلم؟علت پزشکی داری که مانع شیر دادنت میشه؟ شیر خشک می خوره شیر خودم نیست از بین شیر خشکها هم فقط یه نمونه بهش ساخت الان اون دیگه نیست
daryyaram مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 12630 شیر خشک نان بهش نمیسازه ؟اگه آپتامیل دادی صد در صد شیر محلی بهش نمیسازه نه نمیسازه