2777
2789
عنوان

با چنین ادمی رفاقتمو ادامه بدم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 67 پست
همیشه با بابام میرم میخواین زنگ بزنه بابام و راضی کنه خودم تنهت بیام یا اگه خودش میاردم زودتر از اون ...

ب بابات بگو لباسمو میخواد واس تولد دخترخالش بپوشه من دوس ندارم اگ زنگ زد بگو من خودم اونروز کار دارم دخترمم میرسونم، برگشتنی هم بگو میخوام برم خونه خاله ای کسی بابام میاد دنبالم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب بابات بگو لباسمو میخواد واس تولد دخترخالش بپوشه من دوس ندارم اگ زنگ زد بگو من خودم اونروز کار دارم ...

این کارو میکنم حتما ولی مشکل اینه میره سر قرار و اینا باباش اصلا بهش اعتماد نداره من زنگ زدم به پدرش کلی باهاش حرف زدم که بزار بیاد..الان بعضی وقتا میگه بخاطر رها میارمت رها اگه میخوای دیگه نیارمش پدر مادرش بهم اعتماد دارن

اره الان استرس دارم واقعا یه سوال چتا رو نمیتونم پاک کنم از طرف خودم همه چتا پاک کردم به نظرت میتونه ...

عزیزمممم تو که انقد داری حرص می خوری به خاطرش از الان ولش کن ( به نظرم خیلی ذهنتو در گیر کرده)

نمیخواد لباسم براش ببری چون خودش بهت نگفت و پیشنهاد خودتون بود رابطه ی دوستیتون رو تموم کن و تو جلسه ی بعدی باشگاه باهاش حرف بزن بگو 

راستشو بخوای من خیلی دارم اذیت میشم اینجوری 

همش استرس کارای تو رو دارم نمی فهمم دارم چه جوری زندگی می کنم (اصلا این پسره که باهاش میخوای بری  دیت چه طور ادمیه ، چه تضمینیه بلایی سرت نیاره و اینا)

تا الان هم خیلی باهات راه اومدم ولی دیگه به بعدش رو شرمنده 

تهش هم بهش بگو: امیدوارم زودتر خودتو پیدا کنی و انقدر برای روح و روانت ارزش قائل بشی که خودتو در دسترس این آدما نذاری 

این کارو میکنم حتما ولی مشکل اینه میره سر قرار و اینا باباش اصلا بهش اعتماد نداره من زنگ زدم به پدرش ...

خب شما برای باشگاه گفتی دیگه، اینکه میپیچه باشگاه رو ب شما ربطی نداره وقتی کمکش نکنی 😑 

مرسی بهم یاد اوری کردین چقدر اسکلم که به اینجاش فکر نکرده بودم

میگن جلو ضرر از هر جا بگیری منفعته حتی اگه شده یه مدت باشگاه نرو تا از شرش خلاص بشی اگرم چیزی خواست بهتره رک و راست بهش بگی خانوادم مخالفن لباس به کسی بدم

چرا خودتو موظف میدونی که بااااید حتما براش لباس ببری این آدم باهات صمیمی شده تا ازت سو استفاده کنه

مرگ یه بار شیون یه بار

دوست ندارم اینجوری بگم که ناراحت بشه میخوام کم کم سرد بشم

به خدا که کم کم سرد بشی دردناک تره براش هی با خودش کلنجار میره که چرا الان اینطوری کرد وو...

اینجوری لااقل می دونید تکلیفتون چیه 

و اینجوری باهاش قهر هم نیستی و لی خب صمیمی هم نیستی 

پس یعنی مشکلی نداره؟

نه بلاخره خونوادش میفهمن! شما هم اگر باباش چیزی گفت بگو من ک کاری ندارم دوس دارم بیاد باشگاه باهم خوش بگذرونیم و ی همچین چیزی، ک متوجه بشه شما فقط ضمانت باشگاه رو کردی و جایی بیرون باهاش نمیری! 

نه بلاخره خونوادش میفهمن! شما هم اگر باباش چیزی گفت بگو من ک کاری ندارم دوس دارم بیاد باشگاه باهم خو ...

اخه مشکل اینه یه روز هردو باشگاه میپوچوندیم رفتیم نزدیک پارکه  باشگاه فقط نشستیم حرف زدیم کار دیگه ای نکردیم