2777
2789
عنوان

از منِ ماما به شمایی که می‌خوای زایمان راحت داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 21706 بازدید | 342 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من زایمان طبیعی اجباری بودم با وکیوم دیابت بارداری داشته انسولین میزدماستراحت مطلق بودم 24 ساعت تو ز ...

وای بچه منم با وکیوم کشیدن.دورازجون مال شما مشکلی پیش نیومد واسه بچتون؟ همون شب بچم فشار اومده بود به سرش اعزامش کردن یه بیمارستان دیگه. میکفتن یا میمیره یا عقب افتاده مبشه کلی نذر ونیاز کردیم. خداروشکر خوب شد مشکلی پیش نیومد.

وززش‌هایی مثل پله زدن یا اسکوات و نشستن زو توپ زایمانی کمک می‌کنه....

زایمان اولم سختی کشیدم .اصلا دردنداشتم. وقتمم گذشته بود دیگه .چیکارکنم دومی یوقت باردارشدم خودم درد داشته باشم؟ اخرشم بچمو با وکیوم کشیدن به سرش فشار اومده اینقدر نذر ونیاز کردیم تا خداروشکر مشکلی پیش نیومد.

میشه بگین ماماهمراه الان هزینه ش چقدره؟

من بچه اولم و طبیعی زایمان کردم دومی سز اگه برگردم عقب باز هم سز انتخاب میکنم بهتریییییین بود با اینکه ماماهمراه زایمان طبیعی معتقد بود زایمان خیلی کوتاه و خوبی داشتم طبیعی افتصااااااحه

زایمان اولم سختی کشیدم .اصلا دردنداشتم. وقتمم گذشته بود دیگه .چیکارکنم دومی یوقت باردارشدم خودم درد ...

یه تغذیه خوب مواد غذایی که کلسیم و منیزیوم دارن به عملکرد رحم کمک می کنن، ورزش سبک مثل پیاده‌روی یا یوگا و مراقبت‌های دوران بارداری کلی کمک می‌کنه. اگه به موعد زایمان نزدیک شدی و خبری از درد نشد، روش‌هایی مثل پیاده‌روی، داشتن رابطه جنسی و... می‌تونه مفید باشه. البته حضور یه مامای همراه هم خیلی می‌تونه روند زایمان رو برات راحت‌تر و کم‌ استرس‌تر کنه. برای ماماهای همراه هزینه‌ها توی هر شهری فرق میکنه...

وقتی یک ماما، مامان میشه   
عزیزم چرا بعد خوردن قرص اورژانسی فشار ب واژنم وارد شد مثل موقعی ک پریود میشم؟قرص چقد میتونه جلوگیری ...

دوز هورمون در قرصهای اورژانسی بالاست برای همین به عنوان روش دائمی ممنوعه ولی برای نهایت ۳ تا ۴ بار در سال می‌شه استفاده کرد، اگه توی سه روز اول بعد از رابطه استفاده بشه احتمال بارداری خیلی کمه و هر چی این فاصله کمتر باشه بهتره که شما گفتی یک ساعت.....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
سلام من یه سوال داشتم سینه ی چپمو که چک کردم متوجه یه چیزی داخلش شدم مثل نخود ایا این غده است؟ممنون ...

ممکنه کیست باشه یا چیزای دیگه حتما ماموگرافی یا سونوگرافی باید بدین.....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
چرا میگن روی تخت زایمان کن قدیم خانمهابه حالت دستشویی مینشستن زایمان میکردن خیلی خیلی بهتربود

قرار گرفتن روی تخت‌های مخصوص زایمان باعث می‌شه لگن تحتانی منعطف‌تر باشه و خروج جنین راحتتر‌....‌

وقتی یک ماما، مامان میشه   
بله دقیقا فعالیت داشتن توی بارداری مهمه در حالی که خیلی از افراد فکر می‌کنن باید فقط استراحت کنن.... ...

من تو دوتا بارداریم اصلا استراحت نداشتم و حتی روزی قبل زایمان کل خونمو نظافت و مرتب کردم روز بعدش ساعت شش رفتم بیمارستان 10/30هم زایمان کردم خیلی راحت بود برام الآنم بارداری سومم هست سه ماه دیگه زایمان میکنم از همین الان فعالیتمو زیاد کردم 

قرار گرفتن روی تخت‌های مخصوص زایمان باعث می‌شه لگن تحتانی منعطف‌تر باشه و خروج جنین راحتتر‌....‌

یه سوال کسای که افتادگی یا زخم رهم دارن زایمانشون سخت نیست ؟یا بدون مشکل میتونن زایمان کنن ؟بعد زایمان نیاز به عمل ندارن برای همون افتادگی ؟

وای بچه منم با وکیوم کشیدن.دورازجون مال شما مشکلی پیش نیومد واسه بچتون؟ همون شب بچم فشار اومده بود ب ...

نه خداروشکر بجه چیزی نشد 

ولی خودم دو سال بعد که رفتم یه دکتر دیگه معاینه که کرد گفت چندتا زایمان داشتی گفتم یکی گفت ولی رحمت مثل کسی که دوبار زایمان کرده گفتم با وکیوم زایمان کردم یه نیشخند زد و سرش و تکون داد

بچه شما الان چطوره؟