2777
2789
عنوان

از منِ ماما به شمایی که می‌خوای زایمان راحت داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 19950 بازدید | 331 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه خداروشکر بجه چیزی نشد ولی خودم دو سال بعد که رفتم یه دکتر دیگه معاینه که کرد گفت چندتا زایمان داش ...

خداروشکرخوبه. خدا نگذره ازشون دیگه گفتم ان شالله دومی باردازشدم ماما همراه بگیرم. باورمیکنی بچم9روز بستری بود معلوم نبود دورازجونش زنده میمونه عقب افتاده میشه نمیشه. چشمم این 9روز فقط گریه بود. 

خداروشکرخوبه. خدا نگذره ازشون دیگه گفتم ان شالله دومی باردازشدم ماما همراه بگیرم. باورمیکنی بچم9روز ...

خداروشکر 

حق داری

من از اسم بچه دوم میاد حالم خراب میشه تپش قلب میگیرم تا چند روز از استرس گریه میکنم 

خداروشکر حق داریمن از اسم بچه دوم میاد حالم خراب میشه تپش قلب میگیرم تا چند روز از استرس گریه میکنم

من دلم بچه دوم میخاد .ولی شوهزم راضی نمیشه. خودم تا دوسه سال میگفتن بچه حالم بهم میخورد ولی الان واقعا شده ارزوم

کلاس‌های آمادگی برای زایمان معمولا از ۲۰ هفته شروع می‌شه که البته اگه سن بارداری دیرتر بود هم ایرادی ...

عزیزم برا مراکز بهداشت تا جایی که من دیدم فرمالیته بود

مردم رو  به بهداشت امیدوار نکنید

هرکس زایمان طبیعی در پیش داره قشنگ بره بگردخ کلاس خوب پیدا کنه

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

من خیلی استرس زایمان طبیعی داشتم

ورزش و تحرکممم صفررر

رفتم بهداشت کلاس بارداری الکی چرت و پرت گفتن اصلا ورزش ندادن

دیگه تا هفته چهل استرس کشیدم

ولی شوهرم راضی نمیشد به سزارین پول بده

دکترا هم بارشوه دروغکی مشکل می‌نوشتم تا بتونی پول از بیمه بگیری  و من بااین قضیه مشکل داشتم هم دروغ بود هم رشوه

خلاصه توکل کردم بخدا گفتم فقط خودت حلش کن

زد اولین روز هفته چهل کیسه ابم پاره شد رفتیم بیمارستان از شانسم یه دکتر عالییییی خورد به پستم

یه جوری بهم پیچیدم مثل سکرات موت که حتی نتونست معاینه کنه

گفت این نمیدونم چی چی داره آخرشم نمیتونه بزاد بردارید ببرید سزارین

دیگه اینطور شد که اصلا نذاشت درد بکشم سزارینمم عالی بود خداروشکر زایمانم خوب بود و خاطره خوبی موند😬😍

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
دقیقا منم اینو شنیدم از خود پرسنل

خیلی بده اون موقع که آدم ترس از زایمان داره درد داره یهوو این حرفو از دکتر بشنوه فقط گریه می کردم به شوهرم بگید پول بده منو سزارین کنید 

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

خیلی بده اون موقع که آدم ترس از زایمان داره درد داره یهوو این حرفو از دکتر بشنوه فقط گریه می کردم به ...

وای منم یا تو 

دقیقا منم همینو گفتم 

.و حس بدی بهم دست داد وقتی این حرف رو شنیدم خیلی بد بود برام اون لحظه، ن پای رفتن داشتم ن نای موندن

شیرازی ام😅