2777
2789
عنوان

از منِ ماما به شمایی که می‌خوای زایمان راحت داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 19957 بازدید | 331 پست
خب همینه ما تو ایران موندیم چکار کنیم یکی میگه طبیعی خوبه ، یکی میگه سزارین اطرافیان من هر کسی سزاری ...

هر کدوم عوارض داره.به هرحال مادر شدن سخته.طبیعی اگه قبلش به خودت زحمت بدی حتمن بخور بخواب باشی جواب نمیده.اکثرن تاپیکا دیدم تحرک داشتن زایمان راحتی داشتن.من همه دوستام سزارین کردن راضین.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
هر کدوم عوارض داره.به هرحال مادر شدن سخته.طبیعی اگه قبلش به خودت زحمت بدی حتمن بخور بخواب باشی جواب ...

نمی‌دونم چرا اطرافیان من میگن خوب نیست 

آن شاالله که هر مادری زایمان خوبی داشته باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم چرا اطرافیان من میگن خوب نیست آن شاالله که هر مادری زایمان خوبی داشته باشه

طبیعی یکم ترسناکه شایدم مارو میترسونن خیلیا بد میگن سزارین مادرم از درد گریه میکرد زایمان دومشو اولی راحت بود دومی وحشتناک بنظرم به پزشک ربط داره.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
برای زایمان طبیعی اکثرا زایمان های اول قسمت پایین واژن یه برش کوچیک می‌خوره که دردی احساس نمیشه، ماس ...

ببخشید نوشتین اکثرا زایمان های اول .واس زایمان های بعدی برش نمیدن

من خودم زایمان کردم ناجورهم بخیه خوردم وراضی هستم واس زایمان های بعدی بخیه نزنن ک ناجور میشه

وای وحشتناکه دست و پاهام داره میلرزه

موقع برش اصلا نمیفهمی فقط موقعی ک بچه بدنیامیاد میخان خونریزی نکنی اینقد فشار میدن ک خونریزیت وایسته و موقع بخیه درد داری البته همگی مثل هم نیستن من اذیت شدم

دوستاي گلم از مني كه تجربه سه تا زايمان طبيعي دارم بشنويد كه هرجور شده بريد سزارين منم گول حرف اطراف ...

از یه ماماهای خونگی شنیدم میگفت بعد از زایمان هاتون حدود چن دیقه حالت سجده برید اینجوری رحم خودشو بهتر جم میکنه حالا شما چن روزی انجام بده انشالله ک تاثیر بزاره 

من ک یدفعه انحام دادم سرگیجه گرفتم

میشه بهم بگید چطور با بارداری ناخواسته کنار بیام. رفتم دکتر سونو نوشت ولی نرفتم انجام بدم الان۶هفته ...

تا خواست خدا نباشه برگی از درخت نمیفته 

لابد یه حکمتی هس ک خدا یه میوه بهت داده 

واقعیتش منم مامانم ناخواسته باردار شده خخخ میگه اینقد ناراحت بودم و گریه میکردم بعد بدنیا اومدنت اینقد توبه و استغفرالله کردم ک خدا بلایی سرت نیاره😁

دیدی خارج از کشور همه طبیعی زایمان میکنن؟

آره والا.اونا جون مردمشون براشون عزیزه مثله اینجا نیست که خیلیاشون میخوان مریض از سرشون وا کنن

من میخواستم سزارین کنم ولی هزینش آزاد نمیتونم

الان از عوارض بعد از زایمان طبیعی میترسم

هر کی ی چیز میگ

یکی میگه افتادگی رحم و مثانه پیدا میکنی

یکی میگی بواسیر میگیری

یکی میگ واژنت گشاد میشه و از ریخت میفته

اینکه بخیه زیاد میخوری و نمیتونی بشینی احتمال عفونتش بالاست نسب به سزارین

اینارو میشنوم واقعا دلم نمیخواد طبیعی بیارم، چیکار کنم؟

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40