2777
2789
عنوان

از منِ ماما به شمایی که می‌خوای زایمان راحت داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 19985 بازدید | 331 پست
عزیزم از عید اقدامم و هرماه کلی علائم دارم ولی باردار نبودماز همون عید دوره هام جلو افتاد و بعد از چ ...

ممکنه باشه ولی باید صبر کنی، سعی کن از چند روز قبل تا چند روز بعد از وسط سیکل قاعدگی نزدیکی داشته باشی....

پریودی قرار نیست دقیقا توی یه روز از هر ماه باشه، تا یک هفته عقب یا جلو افتادن طبیعیه....

اگر زیر ۳۵ سالی تا یک سال و بالای ۳۵ سال بعد از ۶ ماه باردار نشدی یه بررسی انجام بدی بهتره....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله

عزیز من ۴۳ ساله هستم دو تا بچه دارم.دو ماه هست که پریود نشدم .دو بار بی بی چک زدم که منفی بوده....اینم‌بگم دقیقا دو روز بعد از اتمام‌پریودی رابطه داشتم که مجبور شدم قرص اورژانسی بخورم..از اون روز به بعد عادتم عقب افتاده

از منه کاربر ب شما نصیحت گول تبلیغات الکی و زایمان طبیعی راحت و بدون درد نخورین اینا همش امتیازه برا ...

نه برای من که فرقی نمی‌کنه اما

بی حسی اسپانیال رو می‌تونن همون اول و بی حسی اپیدورال رو زمان فعال شدن دردها یا به درخواست مادر که تا جایی که خواست رو صبر کنه بزنن

درباره‌ی گرفتن نوع بی حسی از قبل با پزشک و بیمارستان که انجام می‌ده یا نه هماهنگ کنین.....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

عزیزم، من اوایل هفته 13 بارداری ام، تا دیروز حالت تهوع شدید داشتم، امروز از صبح حالم بد نشده، ولی به شدت استرس دارم می ترسم دوباره حالت تهوع برگرده، امکان داره دیگه خوب شده باشم؟

آخه بارداری قبلیم خیلی طول کشید تا خوب بشم تا آخر 7 ماه طول کشید

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰
عزیز من ۴۳ ساله هستم دو تا بچه دارم.دو ماه هست که پریود نشدم .دو بار بی بی چک زدم که منفی بوده....ای ...

قرص اورژانسی پریودی رو به هم میریزه تا یه مدتی اما اگه اورژانسی رو توی یکی دو روز اول بعد از رابطه خورده باشین احتمال بارداری کمه....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
قرص اورژانسی پریودی رو به هم میریزه تا یه مدتی اما اگه اورژانسی رو توی یکی دو روز اول بعد از رابطه خ ...

سزارین یا طبیعی؟

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
عزیزم، من اوایل هفته 13 بارداری ام، تا دیروز حالت تهوع شدید داشتم، امروز از صبح حالم بد نشده، ولی به ...

اکثرا تا اواخر ماه سوم خیلی بهتر میشه ان شاالله دیگه بهتر می‌شی....

اگه باز گرفتی

صبحا یکم نون یا بیسکویت بخور بعد از رختخواب بلنوشو

زنجبیل و خوردن و بوییدن لیمو ترش حالت تهوع رو کم می‌کنه

ویتامین ب ۶ مرحله بعدی و نهایتا داروهای صد تهوع....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

دوستاي گلم از مني كه تجربه سه تا زايمان طبيعي دارم بشنويد كه هرجور شده بريد سزارين منم گول حرف اطرافيان در مورد مزاياي طبيعي رو خوردم اولي رو طبيعي آوردم مجلبور شدم اون دوتا هم طبيعي بيارم

بعد از زايمان اولم ديگه آدم سابق نشدم همش درد لگن عفونت و هزار مشكل تو رابطه 

الانم تو سن ٣٢ بايد عمل افتادگي رحم انجام بدم با سه تا بچه كوچيك و همه دكترا هم ميگن بخاطر فشار زايمان طبيعي اينجوري شدي

توروخدا دعا كنيد برام يكم بهتر شم تا زماني ك بتونم عمل كنم

الان يك ماهه زايمان كردم و همش دارم مسكن ميخورم تا از پس كارهام بربيام دكترم ميگه بايد شش ماه بگذره تا عملت كنم😔

وای خیلی وحشتناکه

نترسید بی حسی میزنن..به نظر من که هر دوتاش تجربه کرده.هر کدوم از روش های زایمان عوارض خودش رو داره..زایمان طبیعی فقط همون موقع زایمان درد دارید وبعدش راحت راحتید .من سزارین برام خیلی عوارض داشت آمپولی که برای بی حسی تو کمرم زدن باعث کمر دردم‌ شد