2777
2789
عنوان

از منِ ماما به شمایی که می‌خوای زایمان راحت داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 19969 بازدید | 331 پست
بی کیفیته نمیتونم بخونم اگه میتونی یکی دیگه بزار

میشه سوال منم جواب بدی 

من موقع رابطه خیلی درد دارم و دهانه واژنم تنگ هست ینی هر بار رابطه داریم مثل روز اول هستم..‌.و باردارم چهار ماهمه میخاستم بدونم آیا باعث میشه زایمان طبیعی برام سخت باشه ؟ سزارین برام بهتره؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم میشه جواب منو بدین درمورد زایمان نیست موقع پریودی چی بخوریم که شدت خونریزی رو کم کنه بغیر از دار ...

اگه خونریزی در حد غیر طبیعی زیاده باید علتش پیدا بشه اما در کل مواد غذایی که ویتامین کا دارن مثل کلم بروکلی و جعفری و مواد صد التهاب مثل زنجبیل می‌تونن خونریزی رو کم کنن....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
اگه خونریزی در حد غیر طبیعی زیاده باید علتش پیدا بشه اما در کل مواد غذایی که ویتامین کا دارن مثل کلم ...

بعد ۸ماه میخوام پریود بشم مطمئنم خونریزیم شدید میشه از الان استرسشو دارم

میشه سوال منم جواب بدی من موقع رابطه خیلی درد دارم و دهانه واژنم تنگ هست ینی هر بار رابطه داریم مثل ...

اون که میگی احتمالا یک واژینیسموس خفیفه و علتش انقباض عضلاته ربطی به لگن نداره، لگن مهمه که اونم توی معاینه معلوم میشه....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
آناناس به خاطر وجود بروملین می‌تونه روی انعقاد خون تأثیر بذاره، واسه همین گفتن بعد زایمان بخوریش بهت ...

مرسی عزیزم. اسم پماد چی هست تا تهیه کنم؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ۱۲ ساله که مبتلا به بیماری ام اس هستم و فکر میکردم وقتی باردار شدم حتما نوع زایمانم سزارین خواهد بود اما دکترم گفتن که زایمان طبیعی برام بهتره ؛ اولش خیلی شوکه و ناراحت شدم اما بعدش به خودم قول دادم که با توکل بر خدا از پسش بر بیام. توی دوران بارداری اصلا تنبلی نکردم و ورزش های لگنی رو از هفته ای که مجاز به انجامش بودم شروع کردم و هر روز و هر روز تا موقع زایمان انجامشون  میدادم که این خیلی برام کمک بزرگی بود. ( با توجه به شرایط بیماریم زیاد نمی تونستم پیاده روی کنم نهایتا ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت اونم فقط هفته ی آخر ) اما در انجام ورزش های لگنی سهل انگاری نمیکردم و به لطف خدا یه زایمان خوب داشتم 

فاروس:فانوس دریایی😊

سلام عزیزم میشه جواب منو بدین خیلی ضروریه

من چند ماهه بخاطر هموگلوبین پایین ک ۵ بود تحت نظر هستم ماه آخر دکترم ارجاعم داد ب دکتر زنان چون پریودم خیلی شدیده بعد سونو ک مشکلی توش نبود دکتر بهم قرص بروندوکر داد تا شبی یکی بخورم...و چون تا اقدام ب حاملگی نکنم بچه دار نمیشم جلوگیری نداشتم در مدت مصرف قرص اما این ماه پریود نشدم و فک کردم حامله شدم باکلی ترس تست زدم بعد دو هفته اما منفی بود ولی هنوز هیچ اثری از پریودی نیست...خیلی میترسم حامله بشم چون ۳ تا سزارین داشتم و دوتاکورتاژ قبلا و دیگه کشش بارداری مجدد ندارم...میشه راهنمایی کنین چیکار کنم و مطمعنم الان ک باردار هم نیستم چون علایم بارداری اصلا ندارم

توشهر ما دکتر خوب نیس ک بشینن کامل ب حرفات گوش بدن و درمانت کنن..فقط ب فکر پول خودشونن...خدایی دیگه نمیتونم باز هزینه الکی کنم و اصن گوش ب حرفام نده....شما بگین من چیکار کنم تا پریود بشم دوباره...خیلی نگرانم کرده این مسئله...ممنونم