2777
2789
عنوان

به ف ال حافظ اعتقاد دارین

111 بازدید | 23 پست

من خودم دوست دارم حس خوبی میده شما چطور

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون اشعار حافظ برگرفته از ایات قرانه یه جوری استخاره محسوب میشه

به خاطر همین نسبت به فا.ل و استخاره های دیگه واقعا قابل قبول تره😄

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

چون اشعار حافظ برگرفته از ایات قرانه یه جوری استخاره محسوب میشهبه خاطر همین نسبت به فا.ل و استخاره ه ...

دقیقا من فقط این فا  ل دوست دارم بقیه فا. ل ها چرتو پرته

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

تقریبا

من برای این آدمی ک الان میبینی خیلی زحمت کشیدم ، خیلی غصه خوردم😊 خیلی تنها موندم و با آدم نادرست معاشرت نکردم ✨️ تعجب نکن ک هرجایی نمیام و دورم خلوته 🚶‍♀️انتخابم این بوده 🥰🌸

ن

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

دیوان حافظ از سری کتاب هایی هست که من روزانه مطالعه می‌کنم و لذت می‌برم. 

و با احترام، اعتقادی به فا*ل ندارم! 

مجموعه اشعار و غزل های ناب حافظ برای تفکر و تعقل مناسب هستند و نه بازی!

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy