2777
2789
عنوان

از منِ ماما به شمایی که می‌خوای زایمان راحت داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 19249 بازدید | 326 پست

عزیزم من چهار ماه از رابطم میگذره حالا چهار ماهشو پریود شدم اما ترسیدم باز باردار باشم چون شنیدم کسی ک پریود بشه میشه باردار بود  رفتم آزمایش دادم بتا شد 2.91 میگن اگر بارداریم باشه تو ماهی بالا بتا افت می‌کنه درسته ب نظرتون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پروسه زایمان طبیعی طولانی ممکنه 12 ساعت یا بیشتر طول بکشه . توی همه ساعت ها اون دردهای وحشتناکو باید ...

من زایمان اولم هفت ساعت طول کشید ...اگر مبخواین زایمان راحت داشته باشی سوره انشقاق رو خیلی زیاد بخون ..دردا ازاول شدید نیستن ..شاید مثلا هرنیم ساعت درد بیاد که اولش فقط حالت دل دردی هست من تو این مرحله بودم و یکسانت که رو توپ نشستم و رفتم اب گرم رو رحمم گرفتم ...سریع به ده سانت رسیدم واینکه اخرش فشار میاد سراغت به نظر من اون فشارا درد نداره فقط انگار خود به خود زور میزنی ...و بچه خودش میاد بیرون 

من زایمان اولم هفت ساعت طول کشید ...اگر مبخواین زایمان راحت داشته باشی سوره انشقاق رو خیلی زیاد بخون ...

تورو خدا قابل تحمله ؟ از الان که هفته 30 هستم ورزش ها رو شروع کنم تاثیری داره ؟ من خیلی میترسم . من MS هم دارم و دکتر میگه بهتره طبیعی زایمان کنی

تورو خدا قابل تحمله ؟ از الان که هفته 30 هستم ورزش ها رو شروع کنم تاثیری داره ؟ من خیلی میترسم . من ...

بزای من قابل تحمل بود بچم ۲۶۰۰بود ..از همون اول هر دردی داشتی با خودت بگو این اولشه باید بیشتر از این تحمل کنم ..بعدشم اپیدورال و اینا زیاده که 

ولله سزارین برای من اینقدر عالی بود که هر کی میگه طبیعی میگم چرا آخه! اینقدر میترسیدم از زایمان بعدش دیدم همش الکی بود. حتی از روز،سوم مسکن هم استفاده نکردم عاااااالی بود عالی

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
شنیدم خیلی بده من خیلی دوست دارم زایمان طبیعی داشته باشم ، چون از اینکه شکمم بخیه بخوره و شکل ظاهری ...

این برش کوچیکه که با بی حسی می‌زنن متوجه نمیشی اصلا و اینکه بعد از یک هفته از زایمان کامل خوب می‌شه ....

وقتی یک ماما، مامان میشه