2777
2789
عنوان

از منِ ماما به شمایی که می‌خوای زایمان راحت داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 19060 بازدید | 326 پست
عزیزم بینش رو پاره نمیکننحالت اُریب دارهو اینقد دردت زیاده که متوجه اون پاره کردنه نمیشیمتاسفانه قیچ ...

عزیزم قیچی باید کند باشه که بافت نره 

اگه تیز باشه ی دفعه تو انقباض تا ران پاره میشه

Off از ۶/۱۹🙃💕

عزیزم یه سوال دارم مربوط به تاپیک نیست ولی ممنون میشم جواب بدین 

من دقیقا بعد از آخرین پریودیم موقع رابطه زیر شکمم درد میگیره قبلا اصلا اینطور نمیشد علتش چی میتونه باشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر بچه ایی فرق میکنه

اخه میگم شاید لگنم مناسب زایمان طبیعی نبوده اون دکتره چون من بهش گفتم بخاطر سزارین اومدم پیشتون لج کرد اون بلا رو سرم اورد

اخه مرکز بهداشت که بهشون گفتم گفت جز زایمان های سخت حساب میشی

یه روش خوب براجلوگیری معرفی کن

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

سلام میشه برای منم جواب بدین 

من دیسک کمر دارم از وقتی باردار شدم سیاتیکم میگیره و روز به روز هم وضعیتم بدتر میشه 

ام ار ای برای دیسک تو بارداری  میتونم انجام بدم که بتونم نامه سزارین بگیرم؟

برای کسی که دیسک کمر داره سزارین بهتره یا طبیعی ؟

سلام عزیزم ممنون میشم سوال منو جواب بدین

من هفته ۱۸ هستم و تو سونوی ان تی جفتم سیرکولار بود،  بخاطر همین استراحت دارم و منع رابطه هستم، الان اگ سونوی آنومالی وضعیت جفت مناسب باشه، دیگه نیاز ب استراحت ندارم؟ رابطه چی؟

منم عین شما به خاطر ms فکر میکردم سزارین بشم اما دکتر گفت خیر طبیعی و الان واقعا غصه میخورم هوا خیلی ...

منم توی خونه ورزش میکردم توپ پیلاتس هم خریده بودم استفاده میکردم 

فاروس:فانوس دریایی😊
وای چه خوب که هستی من احتمالا مجبورم طبیعی زایمان کنم پزشکم میگه در شرایط اورژانسی سزارین میکنم. هفت ...

گلم استرس نداشته باش من ۱۲ساعت طول کشید تا زایمان کردم 

خداراشکر دخترم هیچ مشکلی نداشت

[QUOTE=367377200]دردا رو چجوری تجمل کردی؟ چجوری متوجه شدی باید بری بیمارستان؟ از اول دردا شدیده؟[/

من خیلی صبورم فقط گریه میکردم 

چون متاسفانه پرستارها برخورد خوبی ندارن کسی ک زیاد داد و بیداد کنه خیلی خرد میکنن

من ترم بودم ک افتادم سر خونریزی رفتم دیگه بستریم کردن سوزن فشار زدن

میگن اگه با درد طبیعی بری خیلی بهتره