2777
2789
عنوان

از منِ ماما به شمایی که می‌خوای زایمان راحت داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 21414 بازدید | 339 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیاده روی و ورزش منظم زایمان زودرس نمیاره؟

نه ورزش‌های مناسب بارداری اگه کسی استراحت مطلق نباشه مثلا به خاطر دهانه رحم کوتاه، ربطی به زایمان زودرس نداره. 

وقتی یک ماما، مامان میشه   
پروسه زایمان طبیعی طولانی ممکنه 12 ساعت یا بیشتر طول بکشه . توی همه ساعت ها اون دردهای وحشتناکو باید ...

درها شدتش از کم به مرور زیاد میشه و انقباضات و دردها متناوبن یعنی یک دقیقه انقباض و ۳ یا ۴ دقیقه استراحت....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

تو زمان بارداری میشه یوگا کار کرد یا حرکات کششی و انعطافی؟ 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
بله قطعا یوگای بارداری خیلی مفیده....حتی کلاس‌های یوگا در آب هم برگزار میشه...

ممنون عزیزم 😘

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
بستگی به شرایط هر فردی ممکنه یه نوع زایمان براش مناسب تر باشه.....

گلم میشه جواب منو بدین درمورد زایمان نیست موقع پریودی چی بخوریم که شدت خونریزی رو کم کنه بغیر از دارو چی میشه خورد که تاثیر داشته باشه؟