2777
2789
عنوان

کیا با تک فرزند ازدواج کردن بیاین لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 78 پست
من خودم پر جمعیت دوس دارم دیگه حداقل یه برادر یا یه خواهر داشته باشه یدونه ...

من که اصلا خوشم نمیاد نه پدر داشته باشه نه مادر نه فامیل نه برادر نه خواهر ایده آل ترین مرد برای من...شما نمیدونی چقدر پرجمعیت سخته 

من که اصلا خوشم نمیاد نه پدر داشته باشه نه مادر نه فامیل نه برادر نه خواهر ایده آل ترین مرد برای من. ...

فک کنم اجتماع گریز هستین این اسم درون‌گرا بودن هم نیست حتی من درونگرام ولی واقعا دیگه پدر و مادرم  نداشته باشه😐😐

شما خودت دوس داری اونم بگه کاش پدر و مادر نداشته باشی 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم اجتماع گریز هستین این اسم درون‌گرا بودن هم نیست حتی من درونگرام ولی واقعا دیگه پدر و مادرم ن ...

من اینجوری دوست دارم شما دوست نداری کاری ندارم اتفاقا خیلی هم خوبه یتیم باشه اینجوری کسی نیست تو زندگیت دخالت کنه اذیتت کنه تا پای طلاقم ببرت وقتی پسره عرضه نداره بگه زنمو میخوام تازه خود ساخته هم هست منتی سرش نیست بنظرم یا پدر مادر و کلا فامیل نداشته باشه یه باید خودساخته باشه دهن بین نباشه که زنش راحت زندگی کنه البته اگر مادرشوهر عوضی نداشته باشه...ببین تو بخاطر مادرشوهر زندگیت بهم نریخته شده که اینو میگی...

فک کنم اجتماع گریز هستین این اسم درون‌گرا بودن هم نیست حتی من درونگرام ولی واقعا دیگه پدر و مادرم ن ...

بعدم تو خودت خیلی خوبی به من اینو میگی؟خوبه آدم قضاوت نکنه از یه  نظر

بعدم تو خودت خیلی خوبی به من اینو میگی؟خوبه آدم قضاوت نکنه از یه نظر

قضاوت نکردم و نگفتم منم خیلی خوبم 😊

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من با تک فرزند ازدواج نکردم ولی فامیلمون ازدواج کرده ما خیلی با هم رفت و آمد داریم و در جریان زندگی ...

همسرم ۶ تا بچه هستند ولی تنها بچه ای که به والدینش میرسه همسر منه . برای پدر و مادرش پرستار گرفتیم خودمون هر شب سر میزنیم 

عزیزم تو شمارتو برادرشوهرت پخش نکرده که اینو درک کنی...که مثل من بگی کس و کار نداشته باشه بهتره...

برادرشوهرت شمارت پخش کرده 😑😑 وااا

جدی میگییی؟

آره شوخی ندارم

خاک تو سر برادرشوهرت باید ...

واقعا متاسفم براش

تو چیکار کردییی؟

هیچی چیکار کنم سیم کارتمو گذاشتم کنار

واقعا متاسفم شدم براش 

الان درک میکنم میگی چرا تک باشه 

از اینطور خواهر و برادر نداشتن خیلی بهتره 

چه جالبمن یه خواهر و یه برادر دارم. نیاز مالی ندارم. کار میکنم و درامد دارم اما تمام خرج هام با خونو ...

من توقعم اتفاقا خیلی بالاس ولی در آمد و نیاز مالیمو خودم تامین می کنم و گردن کسی نمیندازم

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

همسرم ۶ تا بچه هستند ولی تنها بچه ای که به والدینش میرسه همسر منه . برای پدر و مادرش پرستار گرفتیم خ ...

چه سخت آخه وظیفه ی همه هست نه فقط شما.

این جوری هم بعضی خانواده ها هستن که بچه های دیگه هیچ مسئولیتی سرشون نمیشه ولی اگه خوب باشن بچه های اون خانواده تک نباشن بهتره.

الان همسر من سال ها از مادرش دور بوده و شهر من زندگی می کردیم اگه تک فرزند بود اصلاً نمی شد حتی یک روز هم دور باشیم.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......