2777
2789
عنوان

کیا با تک فرزند ازدواج کردن بیاین لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 78 پست
اره خبمن ۱۹ ۲۰ سال سنمههنوز مامانم انار دون میکنه میده دستم، یا پسته پوست میکنه آماده میزاره برامکفش ...

خدا برات حفظشون کنه 

همین کار هایی که گفتی رو مامان منم برام انجام میده ولی لوس نیستم 😂🥲 

مامانم حتی برام  لقمه هم می‌گرفت 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

همون توقع زیاد رو بعدا تو زندگی مشترک هم نشون میدن

من خودم اگه بخوام با کسی زندگی کنم همچین توقع هایی ندارم چون پدر و مادر وضیفشونه ولی یه کسی که تو خانواده ما نبوده وضیفش نیست اتفاقا ادمایی که خانواده کوچیکتری دارن قدرتمند تر بار میان چون کسی پیششون نبوده و تنها بودن یاد گرفتن مشکلاتشونو تنهایی حل کنن

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این احمقا مدام با ما دعوا درست میکردن شوهرم مدام در حال جنگ بود طفلی بین منو اینا بود مدام تا آخر دی ...

خداروشکرررر 😂😂

بیچاره شوهرت چه زجری کشیده 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

خدا برات حفظشون کنه همین کار هایی که گفتی رو مامان منم برام انجام میده ولی لوس نیستم 😂🥲 مامانم حتی ...

ابنا همش یه قسمتی از کاراشونه

آره خب مامانا همینن بیشترشون

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

من خودم اگه بخوام با کسی زندگی کنم همچین توقع هایی ندارم چون پدر و مادر وضیفشونه ولی یه کسی که تو خا ...

چطور ممکنه از پدر و مادر توقع داشته باشی ولی از همسر نه؟ همسر قراره نزدیک ترین کس تو بشه و یه سری وظایف داره. اونم وظیفه تامین نیازهای مالی همسرش رو داره حتی بیشتر از پدر و مادر

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

پدر من تک پسره، یه خواهر داشت که اونم به رحمت خدا رفت. تمام فشار و مسئولیت خانواده روی دوش پدر و مادرم بود، کسی رو نداشتن گاهی کمک بگیرن ازش و گاهی واقعا کم می آوردن( مادربزرگ مرحومم آلزایمر داشت و نگه داری ازش سخت بود و چون نمی شد تنها بمونه بعد از مرگ پدربزرگم با پدرمادرم زندگی می کرد).

مادرم یکی از معیارهاش برای ازدواج ما این بود که همسرمون تک پسر نباشه😅

البته الان دیگه اکثر بچه ها تک هستن و شرایط برای همه همینه.

ابنا همش یه قسمتی از کاراشونهآره خب مامانا همینن بیشترشون

من با اینکه ۱۵ سال تک فرزند بودم نوه اولم بودم و تا ۱۵ سالگی تنها نوه بودم موندم چرا لوس نیستم 🤣🤣

حداقل ی ذره لوسی و دارن اکثرا، اینجوریام نیس که بگی تک فرزندی خوبی و راحتیِ، بدیای خودش م داره

من حس میکنم بدیش بیشتر از خوبیش هست

چطور ممکنه از پدر و مادر توقع داشته باشی ولی از همسر نه؟ همسر قراره نزدیک ترین کس تو بشه و یه سری وظ ...

من بشخصه نیازی ندارم که تامین مالی بشم چون خودم دارم تلاش میکنم تا به هدفم برسم و با حقوقم اگه چیزی بخوام برای خودم میگیرم ولی الان چون هنوز به اون سن نرسیدم خانواده وضیفشونه منو تامین کنن از همسر فقط انتظار اخلاق ، محبت و به مقداری پول که زندگی گردونده بشه 

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

من بشخصه نیازی ندارم که تامین مالی بشم چون خودم دارم تلاش میکنم تا به هدفم برسم و با حقوقم اگه چیزی ...

چه جالب

من یه خواهر و یه برادر دارم. نیاز مالی ندارم. کار میکنم و درامد دارم اما تمام خرج هام با خونواده اس و درامدم پس انداز میشه. بعدا هم ازدواج کنم همین توقع رو از همسر دارم

فکرمیکردم تک فرزند ها از اینم پرتوقع تر باشن

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

من با اینکه ۱۵ سال تک فرزند بودم نوه اولم بودم و تا ۱۵ سالگی تنها نوه بودم موندم چرا لوس نیستم 🤣🤣

نمیدونم والا

قربون صدقه خیلی تاثیر دارها‌

یکی تو جمع وارد ک میشی قربون صدقت بره😂

پیش بقیه ک لوس نیستم من

پیش تعداد خاصی ادم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!