2777
2789
عنوان

کیا با تک فرزند ازدواج کردن بیاین لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 78 پست
من توقعم اتفاقا خیلی بالاس ولی در آمد و نیاز مالیمو خودم تامین می کنم و گردن کسی نمیندازم

بحث گردن انداختن نیست

موضوع اینه که پدر و همسر وظایفی در قبال ادم دارن که یکی از اون وظایف تامین مخارج زن هست حتی اگر زن درامد داشته باشه و درامدش هم بالا باشه

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

چه سخت آخه وظیفه ی همه هست نه فقط شما.این جوری هم بعضی خانواده ها هستن که بچه های دیگه هیچ مسئولیتی ...

درواقع همسرتون تونسته به لطف بقیه خواهر ‌برادرها به برنامه های خودش برسه 

ما هم فشاری رومون نیست پرستار دارن و ما هر شب نیم ساعت فقط سر میزنیم . هزینه اش هم خدا رسونده و تاثیر دعاشون توی اموالمون رو بارها دیدیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله منم برای همین میگم باشه درستش باشه نه که اینجوری باشه

درسته عزیزم

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بحث گردن انداختن نیستموضوع اینه که پدر و همسر وظایفی در قبال ادم دارن که یکی از اون وظایف تامین مخار ...

درسته ولی اگه مشکلی با همسر آیندم بخورم و طلاق بگیرم باید یه حقوقی داشته باشم و اینکه کلا جوریم که اگه کسی خرجمو بده حس میکنم منت سرم میزاره و زیر دینشم

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-