2777
2789
عنوان

بچه ها ی نذر دارم قبلا حاجت گرفتم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 210 پست

من فاطمم واس بهتر شدن حال زندگیم با همسرم و افزایش وزنم دعا کن لطفا😔🖤

منم برات صلوات میفرستم

به خدا بگو شوهرش بشه مث اول، مث چن روز پیش که کسی پستش زر نزده بود و شوهرمو نسبت بهم بدبین نکرده بود😔😔😔🖤

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فاطمم واس بهتر شدن حال زندگیم با همسرم و افزایش وزنم دعا کن لطفا😔🖤منم برات صلوات میفرستمبه خدا ...

نگران نباش دلت با خدا قرص باشه همه چی درست میشه ب حق امام رضا از چشم بد دور باشی و خوشبخت باشی نگران نباش نفسم

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

نگران نباش دلت با خدا قرص باشه همه چی درست میشه ب حق امام رضا از چشم بد دور باشی و خوشبخت باشی نگران ...

مرسی قشنگم🫂😔🎀

چقدر شما مهربونیامیدوارم حال دلت همیشه خوب باشه

خودت مهربونی ک منو مهربون میبینی امید دلم❤️❤️

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

مرسی قشنگم🫂😔🎀

غصه نخور نا امیدی کار شیطونه خدا ب هیچکس کمک نمیکنه ک ب کسی ظلم کنه جای حقی نشسته پس دلتو ب خدا پسپار 

سلام عزیزم اگه میشه به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور آقا صاحب الزمان و خوشبختی و عاقبت بخیری بچه هام و اینکه توی درس و تحصیل موفق بشن بخونید خدا خیرتون بده منم الان براتون ایت الکرسی میخونم

غصه نخور نا امیدی کار شیطونه خدا ب هیچکس کمک نمیکنه ک ب کسی ظلم کنه جای حقی نشسته پس دلتو ب خدا پسپا ...

میدونم یه روزی حقمو میگیره

ولی آخه کی

انگار من اومدم تو این دنیا که ناراحت باشمو. و لاغر بشم