2777
2789
عنوان

دختر مجرد تو سن بیس و چهار هست که جهیزیه اش

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 114 پست
مگه بعد از عقد جهیزیه رو تهیه نمیکنن؟

خوب چرا 

برخی خانواده ها هستند زودتر میگیرند 

کلا منظورم این هست که 

کسی هست نگران جهیزیه اش باشه

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

من دلم میسوزه برای خانواده ها تو این گرونی 

بخدا  مادر خانواده دیدم خودش حسرت میکشه بعد 20 سال زندگی وسیله های خودشو عوض  کنه رنگ و رو رفته شدن  اما رو دلش میمونه و باید برای دختر جهیزیه تهیه کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه نگران گرونیندیگه اونایی که میخوان ازدواج کننعروسی بگیرن یا جهاز بیشتر نگرانن😔

خدا برامون بسازه فقط 😭

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

جهیزیه بگردن داماد طبق قانون و شرع 

زن هیچ وظیفه ایی نداره حتی کارمنزل لطف زن نه وظیفش 

نفقه دختر تا وقتی مجرد بر گردن پدره ولی نفقه پسر تا سن هجده سالگی بر گردن پدر هست بعدش پدر وظیفه ایی ندارد 

زن در خانه شوهر نفقه روز دارد 

اول قانون بخونید حقو حقوقتونو بدونه بعد ازدواج کنید مردا حقو حقوشونو خوب بلدن 

جهیزیه برگردن زن و خانوادش نیست 

چرا باید قبول کنه؟

چرا قبول نکنه؟زندگی مشترک هست 

یه جا پسر بیشتر میذاره 

یه جا دختر 

به فرض دختر طلا کمتر میگیره پسر جهیزیه بیشتر میده 

توافقه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
بخاطر گرونی یعنی؟من اینقدر استرس دارم که اصلا نمیدونم چی باید بگیرم و از کجا شروع کنم به گرفتن 😭

آره واقعیتش یکم پول دستمون بود خریدیم تیکه های بزرگو ولی الان خیلی کم مونده از پولمون نمیدونم باهاش چیا رو بخریم چون شهر ما کل جهاز با دختره خیلی تحت فشاریم واقعا 

چرا باید قبول کنه؟

چون وظیفشه😐

اعتماد به نفس داشته باشین 

طبق قانون تمام مخارج شما از صفر تا صد وظیفه همسرتونه

همینایی که الآن والدین تون تهیه کردن لطف کردن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
مگه تا زمانی ک ازدواج نکردین جهیزیه میخرین ؟من دخترخالم ۲۳ سالشه با اینکه الان ۲ ۳ ساله عقده میگه می ...

اونا پولداران

ما که نداریم 

از همین الان ذهنمون درگیره

خوب چرا برخی خانواده ها هستند زودتر میگیرند کلا منظورم این هست که کسی هست نگران جهیزیه اش باشه

خب اگر هیچوقت اون دختر ازدواج نکرد چی؟چرا جلو جلو خرید؟!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
جهیزیه بگردن داماد طبق قانون و شرع زن هیچ وظیفه ایی نداره حتی کارمنزل لطف زن نه وظیفش نفقه دختر تا و ...

خب از اون طرفم مرد هرروز میاد میگه اجازه نمیدم فلان کنی بهمان کنی

حالا البته قانوناشو دقیق نمیدونم چیزی ک شنیدم اینه که اگه گفت خونه ی مادرت نرو هم نباید بری

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
بله من جهیزیم اماده نبود۲۴ سالگی همراه همسرم خریدمفقط وام رو گرفتم ی مقدار پس انداز داشتیمخیلی وسایل ...

چند سال پیش؟

الان که وام ازدواج فقط دو تیکه میشه