2777
2789

مامانا من پسرم پنج ونیم سالشه پیش دبستانی میره یکم حساس بود الان رفته رفته بدترشده یعنی هرروز صبح مدرسه میره هرچی میپوشونم میگم باهاش راحت نیستم گریه میکنه قهرمیکنه ازجوراب بگیرتا شال کلاه توخونه لباسشو درمیارع میگه راحت نیستم گشاد تنگ اندازه هرچی باشه ایراد میگیره با مهربونی حرف میزنم شوخی میکنم حرف حرف خودشه زیرپیرهن میزارم زیرشلوار درمیاره میزاره بیرون جوراب میپوشونم به یکی میگه کوچیکه یکی میگه بزرگه یکی میگه کوتاهه فقط بهونه میگیره یا باید عصبی بشیم کوتاه بیاد یا حرفشو گوش کنیم به نظرتون چیکارکنم من هرصبح اعصابم خورد میشه تو همه مسایل اینجوریه توغذاخوردنم اینونمیخورم اون بومیاد این طعمش یجوریه ازوقتی مدرسه رفته بدترشده هرروز یه برنامه جدید داریم جدیدا هم فهمیدم بعضی وقتا یه حرفایی میزنه که ازخودش درمیاره دروغ میگه اصلا حرف گوش نمیکنه مگه عصبانی بشیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداشم وقتی بچه بود.مامانم ناهار میآورد میزد زیر گریه؛ می گفتیم چرا گریه میکنی؟میگفت من غذای رنگی (خ ...

این غذاهم همینجوریه کلا ازهمه چی ایرادمیگیره هرچی هم باهاش شوخی میکنم مهربونی میکنم که یادش بره بچس اصلا فایده نداره 

این غذاهم همینجوریه کلا ازهمه چی ایرادمیگیره هرچی هم باهاش شوخی میکنم مهربونی میکنم که یادش بره بچس ...

باید از مشاور کمک بگیری.

یک‌ چیزی این وسط اذیتش میکنه.

چون کوچولو احساسشو اینطور بیان میکنه

حتما ببر روان شناس . من بعد 19 سال فهمیدم پسرم بیش فعالی داشت این همه طفلی را عذاب داده بودم که چرا این کار را میکنی چرا وسواس داری چرا عصبی هستی دادمیزدم و ... من فکر میکردم بیش فعالی فقط عدم تمرکزه یا ورجه ورجه کردن هست در حالیکهاین طور نیست

خدایا شکرت