2777
2789
عنوان

دختر مجرد تو سن بیس و چهار هست که جهیزیه اش

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 114 پست
از خانواده همسرت کسی نمیتونه ضامن بشه؟

ادمای عوضی هستند 

شاید ضامن بشن 

اما اولین فرصت میزنن تو سرت

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
به سلامتی مبارکهخودت سر کار میری؟

اره عزیزم 

در حد ۶ تومنه حقوقم

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم در حد ۶ تومنه حقوقم

خب بعد یکسال ۵۰ میل رو میتونی خودت اوکی کنی

که میشه گاز و ماشین لباسشوییت، من شنیدم اینا ک از سرای ایرانی خرید میکنن به مبلغ بالا یه جارو برقی هم بهشون میدن

حالا جدا از این مسائل خانوادت چقدر میتونن کمکت کنن؟ در حد این هست ک آشپزخونه ت تکمیل بشه؟

اینجوری برای سرویس چوبت وام میگیری

فقط حرفه عزیز من کدوم پسر تو شرایط الان توانایی انجام این کارا رو داره بخاطر همین حرفاست که دختر ۲۷ ...

دقیقا 

یکی اومده مثال رونالدو ترامپ زده که میلیاردرن کل کشور مارو با مردمش میتونن بخرن بشورن ببرن😂

الان پسر ایرانی تو ایران شرایط با این قیمت دلار مگه چقدر میتونه در بیاره

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

من به شخصه مثل بعضی دخترها بی منطق و بی انصاف نیستم که انتظار دارن با این تورم و گرونی پسرها صاحب خونه باشن در صورتی که خودشون حتی گاها هنوز مستاجرن!

خودم اصلا توقع جهیزیه آوردن از همسر آیندم هم ندارم.دو تایی با هم اوکی میکنیم اینجوری قشنگتره.اگه داشت و آورد چ بهتر.نشد فدای سرش

بچه هم نیستم بگین الان داغم اینجوری میگم.حدود 30 سالمه

این که آسون میگیرم واسه این نیست که واسه خودم امتیاز بخرم یا مثلا از زیر مسئولیت شونه خالی کنم.دلم میخواد همدیگه رو درک کنیم

ماشین شاسی دارم.درآمدم بالاست.خونه هم میخرم ان شا الله تا دو سه سال دیگه

ولی میخوام بدجنس بازی دربیارم اول آشنایی هیشکدومو رو نمیکنم واسه طرفم.بدم میاد کسی اولویتش پول باشه

بعدا سورپرایزش میکنم.بیشتر خوشحال میشه احتمالا

سن که میره بالا انتخاب سخت تر میشه.اگه بعد 22 23 سال شخصی دارین باهاش اوکی هستین راحت از دستش ندین...

insta :  amiiid619

مامان من از وقتی دبیرستان بودم شروع کرد خورد خورد وسایل ریزه میزه رو با قسط خرید،مثلا پتو و قابلمه و سرویس قاشق و چنگال و کفگیر و وسایل کوچیک برقی اینا

با وام ازدواجم فقط وسایل چوبی و چیزایی ک مونده بود،چون بابام کارمنده و یکم دستمون تنگ بود میدونست نمیشه یجا همه رو گرف یا جای وسایل طلا بگیره،چون اونقد قسط نمیداد ک پول طلا بشه

حالا من خیلی دیر ازدواج کردم ولی دیگه زیاد تو فشار نیوفتادیم

توام ک شکر خدا درامد داری،یا باهاش طلا بگیر یا وسایل برقی و چیزای کوچیک ک بعدا کارتون راحت باشه،نگران از مد افتادنم نباش ،چون الان اونقد گرونی هس ک بخوای با مد بری باید خانوادت وضع مالیشون عالی باشه

من به شخصه مثل بعضی دخترها بی منطق و بی انصاف نیستم که انتظار دارن با این تورم و گرونی پسرها صاحب خو ...

ممنونم که نظرتون رو گفتید 

اما نامزد من این طرز فکر رو نداره 

فول پول داره 

و انتظار داره منم در حد عالی جهیزیه ببرم 

در صورتی که واقعا از توان خانواده ام خارجه

فامیل دوست آشنا همسایههیچکس نیست ضامنتون شه؟

به نظرتون تو این زمانه کسی ضامن وام میشه؟