2777
2789
عنوان

بلاخره چاق شدمممم هورااا

253 بازدید | 29 پست

خانما تاحالا خیلی تاپیک زدم برا چاقی ولی بلاخره چاق شدم امیدوارم بدرد شماهم بخوره راه اول کالری شماری میکنم روزی 3000کالری میخورم چیزای مقوی معجون سیب زمینی ابپز مرغ و اینا این روشم خیلی خوبه درکنارش شیرخشک نان میخورم سه پیمانه روزی 1بار داخل اب ولرم میریزم میخورم شبا هم بعد شام هرشب یک لیوان شیر با یک قاشق مربا خوری پودر جوانه گندم و سویق سنجد میریزم و میخورم عالیه عطاری هم رفتم قرص گیاهی گین اپ خریدم شیمیایی نیس کورتون هم نداره روزی دوتا قبل نهار و قبل شام میخورم عالیه واقعا الان انقد توپرشدم همه میگن چقد خوشگل شدی از 52کیلو شدم 56برای چاقی فقط ارادههه داشته باشین

فقط من نمیخام شکم بیارم چکارکنم چربی های شکمم به اندامم بره باشگاه نمیتونم برم توخونه چه ورزشی کنم

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کجا میفهمی چقدر کالری داره چیزایی ک میخوری

نگاه گلم برنامه کرفسو نصب کن هرغذایی که میخوری اسمشو بزن میزان کالری غذارو میاره اونموقع میفهمی چقد مصرف کردی

گین آپ ب درذ نمیخوره اگر غذا نخوری گین آپ بخوری هم هوا برت میداره و آب میندازه زیر پوستت

الان نمیخورم اصلا ولی اشتهام خیلیی زیاد شده