2777
2789

اصفهان تو مجتمع گلدیس 

رفتم نسخه دکترو دادم 

نذاشت داروها و کرمارو چک کنم گفت از پشت شیشه ببین انقدر بد اخلاق بود زنیکه 

الان بعد یه روز میبینم کرمارو اون مارکایی که دکتر نوشته نداده 

خدا لعنتش کنه 

منکه حلال نمیکنم چون همون مارکارو میخواستم مناسب پوست و موهام

الان نمیدونم اینارو چیکار کنم 

خاک برسرش 

شما گول نخورید حداقل چک کنید همه چیو 

نذاشت چک کنید بدونید داره گولتون میزنه

اا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا خیرت بده گفتی .ولی برو بگو .۴ نفر اونجا هم ببینن جنس اشتباه بود دیگه اونا هم‌نمیان

من اصفهان نیستم دیگه 

دیروز رفتم اونجا دکتر 

خدا لعنتش کنه اعصابم انقدر بهم ریخته که نگو 

اا

منم تجربه مشابه شمارو دارم... از  اون ب بعد دیگه چک میکنم 

دکتر برام دکتر ژیلا نوشته بود  پروما داد 

برگشت گفت دیگه نیاز نیس ببرید دکتر چک کنه  دختره ایکبیری

۳ سال پیش 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

اره نمیدونم چرا نمیذارن چک کنیم 

درصورتی که حق هست 

انگار مثلا میخوایم چیکار کنیم برا منم پیش اومده 

نذاشت

چند بارم گفتم اهن با طعم تافی 

فقط پسرم میخوره 

گفت تافی هست 

نذاشت چک‌کنم 

پولو دادم گرفتم 

دیدم 

گفتم اینکه تافی نی 

خیلی پرررو گفت نداریم 

خوب زنیکه اشغال سیصد و خورده ای من پول شربت اهنی رو دادم که پسرم نمیخوره 

پسم نگرفت 

اخرم انقدر نگه داشتم اینم نخورد انداختم رفت دیگه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
اره نمیدونم چرا نمیذارن چک کنیم درصورتی که حق هست انگار مثلا میخوایم چیکار کنیم برا منم پیش اومده نذ ...

حلال نکن  😐 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

اینکه خوبه 

الان رفتم کتاب کار بخرم ؛ کتابا رو گذاشتن تو پلاستیک و پلپمه حتی نمیتونی ببینی درسنامه اش و سوالاش به دردت میخوره یا نه یا مثلا چاپش مشکل داره یا نه 

بعد به فروشنده گفتم خب من الان اینو باید ببینم تا بخونم بخرم

گفت نمیشه پلاستیک داره 😐

گفتم خب این یکی کتاب رو میبرم میرم با pdf اون کتاب که پلاستیک داره مقایسه میکنم اگه اون بهتر از این بود میام اینو عوض میکنم گفت نمیشه 😐

عقده ای روان پریش انگار میخوام کتاب رو بخورم نمیخوام جیزی توش بنویسم که میخوام مقایسه کنم 😐

آشغال ...

خوبه ۱۰_۱۲ ساله مشتری شون هستم و اینجوری برخورد میکنن 

به خدا من خرم اگه دفعه بعدی از اینا کتاب بخرم ظهرم میرم از یک کتاب فروشی دیگه میخرم 😐

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

خب باید یه بار حضوری بیای.ولی من اصفهانم.این مجتمع کجاساگه نزدیکمه یه سر میرم برات پرس و جو می کنم

خیابان امادگاه اول خیابونشه تو پیچ 

اگه میتونی در خواست بدم خصوصی بفرستم برات نسخه رو

اا